Witam i Ja ;-)
Małami kotek naprawdę nie ma sensu sie przejmować takim gadaniem, wiadomo ze boli jak sie takie słowa słyszy ale jednym uchem sie wpuszcza a drugim wypuszcza

Jakby tak kazdy rządził naszym życiem to nie wiem co to by było !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sylwia ojej to długi dzień przed Tobą :-(
Losiczka Karolina ale Ja wam zazdroszczę tego szybkiego spotkania, krótkie ale zawsze to jakieś, a potem nadrobicie jak bedzie cieplej ;-)
Jane tak jak pisze
Rozia TY ciągle w biegu, powiem CI ze czasem mnie by sie taki dzien przydał bo ogólnie nudy takie ze hej, !!!!!!!!!!!
zagubiona heheh to i mój P takie jak Twój, u mnie było to samo jak byłam w szpitalu na zabiegu , zanim mu wyłumaczyłam co gdzie leży to minęło !!! a i tak nie znalazł wszystkiego ,!!!!! Także teraz pewnie koło 30 tyg spakuję sobie torbę i niech leży- jeść nie woła, z Jasiem to nawet sie tym nie martwiłam, spakowałam sie dopiero wieczorem w niedziele a rodziłam w poniedziełek hehe !!!
aaaaaa no i Ja moge Wam podać reke co do tych wszystkiech "wspaniałych " przyjaciół , mnie tez nikt nie odwiedził w szpitalu jak byłam 2 razy , baaa,,,,, nawet moja naprawde bardzo dobra znajoma którą uwazałam za przyjaciółkę zapomniała ze idę ronić na szpital......... Jezu potem to płakałam i przez to ze ronię i przez nią ;( no ale cóż,,,,,, !!!!!!!!!!!!!!!! tak to własnie jest ze po kimś po kim sie nie spodziewamy bardziej sie zainteresuje niz bliscy !!!!!!
MIłego dnia skarby ;-)
Ja lecę zaraz po włóczkę i bede próbowac "coś" tworzyć, bo pogoda taka ze tylko sie zaszyć w fotelu i dziergać ;-) i nie patrzec na okno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!