• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Karolciu ok bede tam przy placu zabaw z lobuzami :-)

Malami nie smutaj sie nie sluchaj co ludzie mowia nie warto sie przejmowac. Ja mam gdzies gadanie ludzi nic tylko zawisc i po co to:-( Trzymaj sie kochana ;-)

reklama
Ja torbe do szpitala mialam spakowana od 23 tc ;/ musialam tak miec bo nigdy nie bylo wiadomo kiedy znowu wyladuje.
Co do pseudokolezankem tez takie mialam teraz mam was i nie potzreba mi wiecej do szczescia :)
Ja mieszkam w woj łodzim i do kazdej mam dalkeo ale chociaz mozemy tak porozmwaiac :)
Malami to dopiero mialas rozmowe ;/ niektorzy to nie maja wogole uczuc jak tak mozna wogole powiedziec ;/

Witam:)
dziś udało mi się zajrzeć z rana,ale zaraz uciekam do sklepu i dziś 2 obiady robię bo ja uwielbiam zupę z młodej kapusty a mój mąż jej nie lubi a jemu robię wątróbkę której ja nie mogę jeść:) A córka stwierdziła,że idzie do babci na obiad bo ona nie lubi ani tego ani tego,także widzicie jak mam wesoło.

Jutro kończę 34 tydzień więc zartów nie ma,tak jak Katrina pisała na czerwcówkach już gorąco:)

Katrina ode mnie również 100 lat dla Alinki:-D

Witam i Ja ;-)
Małami kotek naprawdę nie ma sensu sie przejmować takim gadaniem, wiadomo ze boli jak sie takie słowa słyszy ale jednym uchem sie wpuszcza a drugim wypuszcza :tak: Jakby tak kazdy rządził naszym życiem to nie wiem co to by było !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sylwia ojej to długi dzień przed Tobą :-(
Losiczka Karolina ale Ja wam zazdroszczę tego szybkiego spotkania, krótkie ale zawsze to jakieś, a potem nadrobicie jak bedzie cieplej ;-)
Jane tak jak pisze Rozia TY ciągle w biegu, powiem CI ze czasem mnie by sie taki dzien przydał bo ogólnie nudy takie ze hej, !!!!!!!!!!!
zagubiona heheh to i mój P takie jak Twój, u mnie było to samo jak byłam w szpitalu na zabiegu , zanim mu wyłumaczyłam co gdzie leży to minęło !!! a i tak nie znalazł wszystkiego ,!!!!! Także teraz pewnie koło 30 tyg spakuję sobie torbę i niech leży- jeść nie woła, z Jasiem to nawet sie tym nie martwiłam, spakowałam sie dopiero wieczorem w niedziele a rodziłam w poniedziełek hehe !!!

aaaaaa no i Ja moge Wam podać reke co do tych wszystkiech "wspaniałych " przyjaciół , mnie tez nikt nie odwiedził w szpitalu jak byłam 2 razy , baaa,,,,, nawet moja naprawde bardzo dobra znajoma którą uwazałam za przyjaciółkę zapomniała ze idę ronić na szpital......... Jezu potem to płakałam i przez to ze ronię i przez nią ;( no ale cóż,,,,,, !!!!!!!!!!!!!!!! tak to własnie jest ze po kimś po kim sie nie spodziewamy bardziej sie zainteresuje niz bliscy !!!!!!

MIłego dnia skarby ;-)
Ja lecę zaraz po włóczkę i bede próbowac "coś" tworzyć, bo pogoda taka ze tylko sie zaszyć w fotelu i dziergać ;-) i nie patrzec na okno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestem:-)

Ilonko widzę że też bierzesz się za dzierganie:-)

Losiczka torebka super!!!!, ale to już wiesz:-D:-D

Małami no nie zazdroszczę, kto wogóle dał jej pozwolenie na takie oceny,nie to jest teraz Tobie potrzebne:-(

Jane podziwiam Twój zapał do sportu - mnie nigdzie nie da rady wyciągnąć:zawstydzona/y: Mąż namawia mnie na rowery ale ja oczywiście nie zgadzam się:no:

Katrina wszystkiego naj naj dla córy!!!! Myna sobotę mamy mieć gości na urodzinki Maji a znowu chora... nie wiem co robić teraz.

Ja siedzę z katarem, Maja znowu z temperaturą....
Denerwuje mnie ten suwak!!! nie moge go ustawić jak należy:wściekła/y:

Dziewczynki czy na badanie progesteronu trzeba być naczczo?

Dlaczego zablokowałyście dostęp do wykresów????

Ostatnia edycja:
witam:)
pogoda u nas dość ładna i od razu człowiek się lepiej czuje:tak:
no ja to się lubię poruszać.
roza rower to moje drugie nogi:-D ja bez roweru bym się załamała chyba, teraz mam koło przebite i już mnie to dobija ale m obiecał w sobotę zawieźć do naprawy i na przegląd po zimie. Jego rower od rodziców też przywieźliśmy więc mam nadzieję że będziemy niedługo śmigać:-)
malami coś u mnie troszku lepiej ale ty to powinnaś z.... to "koleżankę", bezczelna będzie ci mówić ile dzieci masz mieć?? Szkoda słów..

dziewczyny no macie z tymi walizkami teraz, lepiej chyba się przygotować
zagubiona to nieźle cię zrobili, kurcze żebyście zdążyli ten pokoik przygotować.

a jak to ja dziś biegu ciąg dalszy:tak: koleżanka mnie na zakupy wyciąga... no i chyba pójdę bo m i tak do 21 w prac więc co będę sama siedzieć??

roza jak wejdziesz ze swojego wykresu na nasze to będziesz widzieć.

Malami, niektórzy na prawdę wyczucia nie mają. Przykro mi, że musiałaś wysłuchiwać takich bzdur... Zawsze tak jest, że dopiero jak pojawia się problem to dowiadujemy się kto jest prawdziwym przyjacielem. Jak jest wszystko dobrze, to łatwo jest mówić "możesz na mnie liczyć". Masz rację, nie warto zwierzać się nawet tym najbliższym przyjaciołom z takich rzeczy, bo później mogą tego użyć przeciwko nam.

Zagubiona, to jest chyba norma z tymi dostawcami mebli i innych rzeczy. Zawsze obiecują, że będzie szybko i na czas, a później się nie wywiązują. Obyście w poniedziałek wszystko dostali!
Od środy miał przyjść do nas kafelkarz do łazienki. Wszystko przygotowane, ściany obdarte, rurki gotowe itd. Tylko kibelek stoi. A koleś we wtorek wieczorem przyszedł i oznajmił, że coś tam mu się poprzesuwało i przyjdzie dopiero za tydzień w środę!!!:shocked2::shocked2: Myślałam że padnę!!!! Już 3 tydzień mamy rozpierdziel w całym domu przez tą łazienkę i jeszcze przez idiotę 2 tygodnie będziemy tak mieszkać!!! Nawet wykąpać się nie można bo starą wannę wywaliliśmy we wtorek. I się jeszcze palant przyznał, że wiedział o tym już przed świętami!!!! Rozumiecie to??!! Bo ja nie potrafię tego pojąć jak można robić ludzi w balona!!:no:

ja bym takiemu panu podziekowala i znalazla innego

co do mebli to szkoda gadac mam tylko nadzieje ze jezeli rozpakuje sie zanim dojda to w szpitalu potrzymaja troche mala bo inaczej w wozku spac bedzie hehe

reklama
Też byśmy tak zrobili, ale dobrzy kafelkarze mają terminy zajęte kilka miesięcy do przodu. Ten też się z nami umówił tylko dlatego, że ktoś mu odmówił ten termin. I tak nikogo dobrego byśmy nie znaleźli w tak krótkim czasie. Powiedział, że zrobi nam to do soboty, że będzie robił od rana do wieczora i w niższej cenie. No ale zamiast piec karczek na grillu, będziemy sprzątać i urządzać łazienkę w weekend majowy...:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry