• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Anulka śpij dobrze i niczym sie nie martw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mysl tylko o tej małej kruszynce co rośnie w Twoim brzuszku :-)

Rozia Małami nie miała za bardzo nastroju na nic także pewnie położy sie moze wcześniej spać, jutro sie napewni zjawi rano oby w lepszym juz humorku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witajcie

My dziś mieliśmy fajny dzień - 4 lata temu dołączyła do naszej dwójki Alinka, a niedługo następny maluch się pojawi, ale szybko to zleciało....

Party mała ma w sobotę, ale już dziś dostała w przedszkolu torcik i dzieci jej zaśpiewały Happy Birthday, ale wróciła zadowolona.

Jestem chyba na dobrej drodze do @ mąż twierdzi że psychicznie już mam @ bo zabijam wzrokiem i słowem:szok:

Sylwia
nie mam pojęcia, moje cykle to swoiste archiwum X ;)
JAne dzięki za wyjaśnienie ;)
już widzę wykres :)
łosiczka fajowskie te torebki, to są małe?

Witam dziewczynki Wy już uciekacie spać a ja dopiero mam chwilkę,żeby zajrzeć.
Ciężko było dopchać się dziś do kompa bo mąż coś cały dzień przy nim grzebał,byłam też na zakupach i kupiłam sobie trochę kosmetyków do szpitala.
Wczoraj spakowałam torbę.
Jutro obiecuję was nadrobić.
Pozdrawiam

Ania brzuch będzie cię bolał, to normalne, przecież wszystko tam pracuje, szykuje się na te kolejne miesiące ciąży, macica się rozszerza ... głowa do góry, wiem że łatwo się mówi...a my już takie jesteśmy że się martwimy i tego nie możemy z głowy wywalić. Także rozumiem, ale myślę że wszystko będzie super :)

Katrina Buziak wielki słodki dla córci z okazji urodzin!!

Rozia ja wiem że jestem wredna w okolicach @ :zawstydzona/y: czasem sama mam siebie dość, czasem się wkurzam i się razem z D ze mnie śmiejemy..bo to aż komiczne jest, te ciągłe zmiany nastroju
brzuch mnie boli ciągle...ale małpy nie ma...ehh może jutro nastanie TEN dzien

reklama
Viola to widzę ze przygotowania do "rozpakowania " sie idą pełną para !!!!!!! ale lepiej miec wszystko w gotowości na wszelki wypadek ;-)
truskaffka no to moze juz epogeum ta "wścieklizna" co ??????? hehe , oby małpiszon juz przylazł !!!!!!!!!!!!! :-D

Ja zmykam , obejrzę jeszcze wstydliwe choroby i lulu ;-)

DOBRANOC :*
KOLOROWYCH SNÓW ;-D

Jedzie baba z chłopem na wozie. Baba mówi:
- Wiesz, coś mi się widzi, że nasz Mańka w ciąży
- Nie może być - odpowiada chłop
- No ja tez nie pojmuję, na dyskoteki nie chodzi, chłopaka nie ma, w nocy z nami w łóżku śpi...
Chłop w tym momencie się zakrztusił i mówi:
- A bo z wami babami to tak zawsze!! wy się poodkrywata, d**y powystawiata, a po ciemku poznaj która czyja!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry