• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Jestem i ja podczytuje was ale nie zawsze mam jak sie udzielac :-p ja tez tak jak Losiczka i Karolcia mam spotkanie w "interesach".......Ania przyjezdza po lutke i nie odjedzie poki sie ze mna kawki nie napije :-p:-p:-p

Losiczka dziekuje za pomoc maszynke jutro zamawiam maz sypnal kasa ale do lipca mam mu oddac :biggrin2:
Pamela fajne ze jestes :tak:
Ilonka masz racje w necie o wiele taniej niz w sklepach

reklama
zzagubiona tak mam nospę i zażywam jak naprawdę boli już bardziej plus oczywiście lutka 2x2 :)))
Katka wiem ze mnie nie puścisz ale nie wiem czy przeżyjesz spotkanie ze mną bo ja teraz tylko o jednym gadam :-(ale tak nam się w głowach przewraca po zafasolkowaniu :-D

kochana dziękuję tak biorę jak boli
hmmm tak się zastanawiałam od początku nad suwaczkiem czy go robić żeby nie zapeszać ale zrobiłam żeby nacieszyć swoje oczka i wreszcie uwierzyć że to prawda a co ma być to będzie i tak tego nie zmienimy

Ania jak zaczniesz swirowac to sie rozplacze:-p:-p i napewno pogadamy tez o innych rzeczach :-D
Zzagubiona badz cierpliwa jeszcze i twoje strony zachacze moja mama pochodzi znad morza i mamy tam rodzinke tak ze wiesz .........;-)

Ilonka a moze i w twoje okolice kiedys dotre kto wie .........:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry