• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Pamela witaj z powrotem :-D Bardzo sie cieszę ze pobyt w PL przyniósł same dobre wieści :-D Tak wiec mogę teraz juz spokojnie zacisnąć kciuki za Ciebie !!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby szybciutko sie udało i mała fasolka pieknie zagniezdziła sie w brzuszku :tak:

ohh jak ja nie mam siły dziś,,,,, zrobiłam z Jasiem spory spacer i ledwo wróciłam bo tak mi twardniał brzuch,.....ale popatrzyłam sobie wózki posciele itd i NIE OPŁACA SIE ZA ŻADNE SKARBY ŚWIATA kupować w sklepie , na necie jest o wiele taniej i pełno wzorów poscieli itd, tak samo z wózkami, u mnie ceny ok 1tys ale bez fotelika wiec paranoja naprawde !!!!!!!!!!!! Ja mam 2 wózki upatrzone juz , ale nie wiem który sie kupi,!!!!

reklama
losiczka powiem Ci ze i tak to był spacer bliżej domu , bo do centrum mam dalej piechota a nie chce mi sie ciągnąć Jaska az tak daleko a w wózku juz nie jezdzi, a nie chce tracić kasy na autobusy aby tylko sobie popatrzeć co i jak, ( ale skąpiec ze mnie hehe) kurcze auto stoi pod blokiem a ja wszędzie piechota, moze kiedys zrobię prawko jeszcze ;)
Kolejna szczęsliwa strona?????????? fiu, fiu, a moze bedą bliżniaki następnym razem :happy: nie no, niech bedzie jedno zdrowe prawda ?????? ;-)

Ilonko prawda jedno zdrowe i juz obojetnie jaka plec . :-):-):-)

a.jpg

To moje nowe wypocinki hi hi

Ostatnia edycja:
ale tu cicho ?????????????? gdzie wy wszystkiego jesteście GWIAZDECZKI ?????????

losiczka
Podoba mi sie połączenie odcieni, biel łosoś i brąz ;-D PIĘKNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry