• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka

szukam @ widział ktoś?
gdzie ta małpa się podziewa

ponoć wychowując dziecko człowiek uczy się cierpliwości...aaaa... gów...o prawda, to płodząc dziecko człowiek musi się nauczyć cierpliwości aaaaaaaaaa

Katy krokiety gotowe? bo wpadam na obiad:-D
wspólokatorkom ... za to podkradanie
co to AMH?
Rozia ehh te chooopy
MAłami czyli jest nadzieja dla mojego zmarzniętego storczyka ;) to czekam :)
Ilona kciuki za tą glukozę, żeby było ok :)
Karolina WOW ale walnęłaś opis kreacji dla Małejmi :cool2: fiu fiu bardzo obrazowo :)
ZAgubiona dzięki za rady dot. storczyków ;)
JAne nie widzę Twojego wykresu :(
celujcie, trzymam kciuki :)

Miłego dnia dla WSZYSTKICH!! :tak:

reklama
truskafffka AMH to jest taki hormon a znając jego poziom można ocenić rezerwę jajnikową czyli wydajność jajników, która niestety z wiekiem spada:-(
ale mam dziś spokój w pracy:tak: czasami taki dzień się przydaje.
Właśnie koleżanka znalazła fajnego vouchera na sushi:-) mniam uwielbiam:tak:
dziś wieczorem pewnie mnie nie będzie bo najpierw oglądam mecz a potem idę grać:))

witajcie dziewczynki!!! wrocilam i bardzo sie stesknilam za Wami!:-) niestety zasmucila mnie wiadomosc o rozlamie na naszym forum,szczerze to bylam w szoku,bo nawet mi przez mysl nie przeszlo ze jest jakis problem:-(.bardzo dziekuje zZagubionej za zaproszenie mnie tutaj.mam nadzieje ze nie bedziecie mi mialy za zle jesli i tam bede odwiedzala dziewczyny,bo wszystkie razem wiele przeszlysmy.ja nie lubie konfliktow,a przeciez mamy jeden cel-upragnione malenstwo. ja zrobilam wszystkie badania i wszystko jest w normie,nawet luteiny nie potrzebuje.jestem przykladem zdrowia,jak powiedziala moja ginekolog. wiec mam sie zabrac do roboty w nowym cyklu,tak wiec wizyta byla udana i jestem pelna nadzieii

niestety musze isc do pracy i nie mam duzo czasu,ale chcialam Wam bardzo podziekowac za pamiec o mnie,mam nadzieje ze teraz rozpoczne nowy szczesliwszy rozdzial mojego zycia i wreszczie spelni sie moje najwieksze marzenie i mam nadzieje ze bedziecie mnie w tym wspierac,pozdrawiam wszystkie serdecznie! jak dobrze wrocic...

pamela fajnie, że jesteś,
powodzenia w nowym cyklu
fruskafffka powinnaś widzieć mój wykres tylko nie wchodź z mojego podpisu tylko ze swojego enpr'a.

Ostatnia edycja:
truskaffka pamela nie ma za co

losiczko zrobilam myk i udalo mi sie w aptece zamienic podjezykowa na dowcipna wiec wyslalam ci poltorej pudelka :D

jane- limit złych wieści już wyczerpałaś, więc głowa do góry... Teraz mogą być już tylko dobre.

Katy- śpiochu nasz kochany...

pamela- cieszę się że jesteś. rewelacyjne też masz wyniki- nic tylko kciuki zaciskać i czekać na owoc tych starań w postaci maleństwa.
co do rozwodu na forum- jak dla mnie głupio wyszło i tyle. Niepotrzebne przy tym były te negatywne emocje, ale nic już nie zrobimy i czasu nie cofniemy.
wg mnie to Twoja sprawa gdzie chcesz się udzialć i z kim pisać i żadna z nas chyba nie ma prawa w to ingerować. nie musisz się nam tłumaczyć.
ja też za niektórymi dziewczynami tęsknię- za anaber, bietką, madlen, scoti, no ale...
Tak czy siak miło Cię widzieć i mam nadzieję, że jednak będziesz do nas zaglądać w miarę możliwości jak najczęściej.
Trzymam kciuki za Twoje staranka i mam wrażenie, że masz bardzo pozytywnie naładowane akumulatory po tym wyjeździe więc ciesze sie jeszcze bardziej. Jak znajdziesz chwilkę to opisz jak spędziłaś czas. :)

Losiczko- jutro się widzimy, krótko bo krótko, ale zawsze jednak na chwilunię ;)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry