• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dżem dobry :) wczoraj na poprawę humoru zrobiłyśmy z dziewczynami babskie spotkanko i lekko mnie dziś głowa boli :)
Ja właśnie wczoraj dowiedziałam się , że będę świadkiem na ślubie przyjaciółki więc szukanie kiecki też mnie czeka ...

reklama
Karolcia dziekuje ci bardzo nawet nie wiesz jak taki wpis poprawia humor z ranca:-), a jak u ciebie ???? Pisalam ci na enpr:sorry:
Losiczka ale czas na zjedzenie czegos znajdz :tak:
Malami Ilonka jak wy mnie znacie:-D:-D:-D znow pospalam ale nie wiem co sie dzieje nie moge spac do 2-3 w nocy:szok: a potem ciezko mi sie zwlec z lozka :sorry:
Dominika ja tez bylam swiadkiem fajna sprawa ale niestety koszty bardzo duze :szok:
Fajnie ze Pamela wraca:tak:
Zzagubiona a spij kobitko tyle twojego bo u ciebie spanie juz nie dlugo sie skonczy ....wiec na zdrowie;-)

A ja sie dzisiaj wkurzylam i pozabieralam wszystkie swoje kosmetyki z lazienki....dziele ja z 2 innymi dziewczynami i tak jedna nie ma kasy nigdy a druga bardzo nazwijmy to niechetna do wydawania a moich kosmetykow ubywa:szok:.......i wiem napewno bo wczoraj np zostawilam zel do golenia nog czysciutki a dzisiaj rano pelno piany w srodku......wrrrrrr.......bardzo nie lubie jak ktos mnie po cichutku okrada:no:.
Ja tak samo ciezko pracuje na to co mam jak one .........na cygarki maja niech sobie zel kupia ooooooooooooo :laugh2: tak
Teraz lece do pracy zajrze za godzinke moze dwie buziolki dla wszystkich i milego dzionka.......piatuniu coraz blizej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

heheh Katka ale ty szalona :-D,a co do Twoich rzeczy to masz absolutną rację ;)))

Karolinko no ja wiem szukam szukam i znalezdz nic nie mozna a nikt takiej mi nie uszyje :zawstydzona/y:

Domi a moze razem na zakupy sie wybierzemy hehehehe ,a co do głowy ojjj widze poszalałas ale na odstresowanie super pomysł :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zzagubiona spij ile mozesz po poxniej ojj bedzie sie działo :tak::tak::tak:

Hallo Kobitki!!! U nas słonko dotarło:-D Ale za ciepło nie jest:-D
Karolinka:-D "wepchnełaś" się, ale tak miało być, jest Jagódka! A ja byłam zaraz po Tobie na fajnej stronce i jest Adusia:-D więc sprawiedliwość jest:-D

pamela wrocila napisalam jej gdzie jestesmy mam nadzieje ze odezwie sie bo ma dobre nowiny :D

ja mam 2 wesela pierwsze w lipcu drugie we wrzesniu i powiem wam ze jestem podlamana bo wygladam tragicznieeeeeeeeeee

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jestem :))

malami dokładnie w momencie jak przeczytałam twojego posta wyszło słońce i już super świeci.
Od razu lepiej:))

losiczka mi lekarz kazał brać lutkę "dowcipną" od 2 lub 3 dnia po skoku przez 14 dni a jak zobaczysz na mój wykres to dostawałam @ wcześniej mimo, że brałam lutkę. Więc jeżeli nie będziesz w ciąży to mimo że będziesz brać lutkę @ i tak dostaniesz. Wydaje mi się, że spokojnie możesz brać przez 14 dni a wtedy powinien już wyjść test jakby co.

miałam wam jeszcze pisać o tych "szczęśliwych" stronach... no więc ja też na takie byłam pierwsza i mi wróżono, że będę następna a już nawet nie pamiętam kiedy to było... tak dawno to było:-(

i jeszcze jedna dziwna sprawa, nie wiem co mam myśleć ale mama dał mi na święta w domu taką książeczkę z moją patronką.... i tam jest napisane, że św. Anna i jej mąż bardzo długo starali się o dziecko (20 lat) i ona dopiero w wieku 45 lat dopiero urodziła córeczkę. Wiem, że to śmieszne ale jak teraz sobie o tym myślę to już mi się takie śmieszne nie wydaje:-(

na dodatek jakoś wydaje mi się że owulacja mi się zbliża wielkimi krokami, szyjka od dwóch dni bardzo wysoko i dziś śluz mi się chyba płodny zaczyna robić i coraz wilgotniej. Dziś już mi się temp. podniosła po wczoraszym spadku ale test owul. wczoraj wyszedł negatywny... no i nie wiem już...
A my teraz celujemy w owul żeby jak najwięcej żołnierzyków za jednym razem było. Może zwiększymy szanse...

ja już nic nie wiem??

katy to jest chamstwo, mojej siostrze współlokatorzy też podkradali kosmetyki i tak jak ty musiała je wynieść do pokoju.

ja basen też oczywiście lubię:tak:

coś miałam jeszcze pisać ale nie pamiętam ...

Katy no wlasne wcinam rogala z domowym smalcem:-p rzadko smalec robie bo go uwielbiam:-p a ja wogole nie smaruje chleba. A jak zrobie smalec to cieniutko musze liznac :-p

Jane dziekuje juz Ilonka mnie pokierowala co i jak.

Zagubiona moze byc lutka pod jezyk chyba ze nie mozna mieszac:-(:-(:-( . Boje sie ze moja lekarka poprostu mnie oleje i nie zapisze lutki wiec bede musiala zmienic lekarke:-(Zagubiona fajny masz suwaczek 357 dni do usg :-D:-D:-D

Czyzby nasza Pamela zafasolkowala;-);-);-) czekamy na wiesci:-)

losiczko ja jeszcze zobacze bo chyba mam listek albo poltorej dowcipnej bo z tego co wiem to ona troszke inaczej dziala niz pod jezyk dlatego wieksza dawke mam przyjmowac niz dowcipnej a co do pameli to badania przeszla pozytywnie i moze zaczac fasolkowanie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry