• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam Was moje Gwiazdeczki w ten słoneczny dzień :-)

Karola no ja kiedyś dużo sportu używałam... trenowałam piłkę ręczną przez 9 lat, a po drodze kilka innych sportów się przytrafiło:-) Potrafiłam biec z jednego treningu na drugi...
A odkąd jestem w Krakowie, to moje sporty odeszły w siną dal...:-( Ale teraz jak już mam tą kartę, to zamierzam wykorzystać to na maksa :-)

Karola ja też nie widzę Twojego wykresu :-(

Malami no nie będę już krzyczeć, ale wiesz... Ja Cie mam na oku :-D A basen to fajna sprawa:-) Ja też muszę zacząć chodzić, ale najpierw muszę jakiś porządny kostium kąpielowy sobie kupić, a później zmolestować koleżankę,żeby mnie nauczyła kraulem pływać, bo żabką nie mogę ze względu na ten kręgosłup:-( Ale Ty śmiało wskakuj do wody:-) To dużo energii Ci doda:-)

losiczko ja już pisałam,że jak coś to ja też mam jakąś luteinę i mogę Ci coś przesłać, ale ja mam ta pod język. I z bierze się ją dopiero po owu. Mnie lekarka kazała brać przez 10 dni.

Życzę udanego i słonecznego dnia :-):-):-)

PS. Marta a jak Twój brzuch?? Zeszła Ci już opuchlizna i te siniaki?? No i jak wczorajszy wieczór z G?:-)

Ostatnia edycja:
Rozia heheheh dobre poszedł spac :sorry: taki wrocił padniety,a co do siniaków to jeszcze są ale juz zielono żółte tyko no i pępek moj ukochany jeszcze nitka na nim ;/ i on najwolniej sie goi

U mnie też m kusił, kusił, po czym poszedł spać:confused2: No i tyle było z wczorajszego rozmnażania :-D

No ale najważniejsze,że się jednak goi :tak: A Ty dopiero w poniedziałek masz kontrolę ?

Rozia- widzisz, widziesz, tylko musisz się zalogować ;)

Losiczko- w takim razie umawiamy się na jutro na szybki odbiór, co? 16.20 pod panoramką- kasiurka za torebkę- buziooki i obietnica wspólnej kawki jak będzie cieplutko ;)

Rozia- no ja niestety ze sportów to zawsze uprawiałam z wielkim namaszczeniem energooszczędność jak to Katrina nazwała. :) Nigdy nie miałam zamiłowania ani do uprawiania sportu, ani do oglądania. Nawet seks się znalazł na tej liście- zwłaszcza ostatnio ;(

Małami- wykorzustuj już i tak swoja obecność na tym basenie i wskocz na godzinkę do wody- i tak czekasz na małego... a może się okazać, że to Twoja wielka pasja i nie będziesz chciała wyjść. :)

Losiczko- ja co prawda się nie znam, ale lutkę to się chyba bierze po owulacji do @, chyba, że test pozytywny to wtedy się bierze jeszcze dużo dłużej.... :) Ale poczekaj na Ilonkę, albo zzagubioną- one są wyjazdaczki ;)

A czy któraś wie co się dzieje z pamelą? ona wróciła już do tej italii czy jeszcze nie?

Tak kochana w poniedziałek na 8 rano bede pedzic na nią jak na szpilkach,a jutro zadzwonie po wyniki moze juz beda te histo.

Dziewczyny pomozcie moze wy jakies zaproponujecie sukienki na te wesela ?????

Karolinko wiem wiem ja ogolnie uwielbiam pływac w lato to z jeziora mogłabym nie wychodzic tylko zeby woda była w miare ciepła,tylko czekam na zezwolenie od lekarki co do basenu bo mnie to zaraz rozne bakterie sie czepiają

O widzę :-)

Ja też się ostatnio zastanawiałam co z Pamelą... A ona w ogóle się meldowała na tym wątku? Czy wszystko się działo jak jej nie było?

Oj, to może lepiej się wstrzymaj jeszcze z tym basenem... Zwłaszcza,że jeszcze Ci się nie zagoił ten pępek... To daj mi znać jak po wynikach, ok? Ja w pracy dziś do 17:30 :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieńdoberek ;-)
losiczka skarbie lutka po owu , czyli np w 2 czy 3 dniu skoku i 2x1 tak bedzie najlepiej !!!!!!!!i mnie lekarz własnie kazał brac przez 10 dni a potem odstawiać, miałam dylemat bo sie bałam ze jak odstawie przed @ to mi poleci moze wiec brałam dłużej, tzn w 11 dniu jak mi cien wyszedł to wiedziałąm ze nie odstawię, tak wiec zaopatrz sie w testy może abyś była pewna ze nie jesteś w ciązy jakbyś odstawiała, !!!!

Ja dopiero co wstałam i tylko szybko losiczce odp, - nie bijcie !!!!!!!!!!!! Zaraz wracam tylko sie ogarnę i zrobię dzieciom jeść ;-D

Miłego dnia ;-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry