• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
jane...cholercia ja miałam takiego fajnego storczyka, ale mi D go wyziębił, w zimie okno otworzył tak feralnie że kwiatki zmarzły, opadły i teraz lipa, nic nie wychodzi..
mam obiecanego nowego ;)
a w międzyczasie dostała...ku zaskoczeniu gerbera w doniczce i aż się wierzyć nie chce, ciągle kwitnie :)

ufff jestem poprasowalam:tak: i mam chwilke zanim maja kaczuszke pojde obmyc:-D:-D:-D

ja mam tez storczyki 3 i powiem wam ze najlepiej mi kwitna w lazience :eek: raz zanioslam zeby je podlac....potem sobie zostaly kilka dni i okazalo sie ze tamte klimaty bardzo im pasuja i tez kwitna na okraglo

Rozia Jane ja tez, jak juz zaczne to lece po wszystkim co ze sportem zwiazane ale musze zaczac:sorry: .........rower juz czeka po serwisie ale pogoda przyszla z Pl:-p bo leje od rana

Jane napewno mu powiem jak bede z nim rozmawiala :tak:napewno sie ucieszy:-)

truskafffka no czasami tak jest ze niektorym najlepiej wychodzi chodowla sztucznych :-D ja tez do nich nalezalam kiedys :tak:

oj jeszcze musze mieslo mielone wyciagnac bo jutro zrobie krokieciki na obiad z barszczykiem :-p

ja na tym mieszkaniu mam strasznie ciemno, bo mamy okna na wschód, a na dodatek jesteśmy na parterze i drzewa zasłaniają słońce i niestety pada mi wszystko :-( Ale na mieszkanku naszym mamy okna na południe i wtedy zabiorę się za ogrodnictwo :-)

ja już zmykam, bo mój mężulek czeka taki pachnący,że z daleka Go czuć :-):-):-) I kusi :-):-):-)

Dobranoc wszystkim i kolorowych snów Wam życzę :-):-):-)

Dzień dobry Kochane!
Ja się melduję od samego ranka!

agnes- gratuluję udanej wizyty i zdrowego maluszka ;))) Gratuluję także Aleksandra!!! Ależ się cieszę ;)))

Losiczko- w takim razie umawiamy się po odbiór torebki, a na kawę jak już będzie cieplej- może w maju? Co Ty na to? Chyba że może być dzisiaj ok 16.30 pod panoramą ;)))

Roza- ale Ci zazdroszczę takiego wysiłku i naładowania bateryjek. Moje jak się troszkę naładują w pracy to zdecydowanie za szybko wyczerpują się jak siadam z teściową i zaczyna się seria bombardujących pytań... :( Ty tak jak jane- obie takie zapalone miłośniczki ruchu i sportu ;)))

Katka- no bo widzisz, tak to już jest, że się martwimy o zdrowie zarówno Twojego brata, jak i Taty, a także gipsową nogą Twojego m, bo martwimy się o Ciebie. A jak wszyscy wkoło Ciebie zdrowi i szczęśliwi to i Ty spokojniejsza- taka już jesteś- najpierw wszyscy dookoła a póżniej Ty. :)

asiczka- witam... na wszystko potrzeba czasu, więc nie zadręczaj się tylko postaraj się jakoś te pierwsze wspólne chwile wykorzystać jak najlepiej. :)

Axari- ano ja pamiętam jak się Tobie na jakąś stronę wepchnęłam i nie powinno mi się liczyć, więc pewnie te moje zwątpienia i zawahania to stąd ;) Też trzymam kciuki za naszą wiewiórę, bo naprawdę jej się należy ;)

zzagubiona- no ja sobie zapisałam datę, kiedy pierwszy raz mi się wydawało, że to już to, ale pewności nie mam, że się nie pomyliłam, więc czekam na coś bardziej zdecydowanego. A już naprawdę chciałabym by mąż poczuł dotyk tego cudu. Moja teściowa mówi, że od pierwszysch ruchów jakoś połowę ciąży można liczyć, ale ile to ma wspólnego z medycznym punktem widzenia- nie mam pojęcia ;)

Ilonko- szalona zakupoholiczko ;))

Przepraszam jeśli zapomniałam o którejś... :(
Wszystkim zatem życze miłego dnia!!!!

Dziendoberek:-)

Karolciu dzisiaj nie moge musze skonczyc 4 torebki dla galeri i jeszcze 3 moje uszyc :-). Bo jutro Joanna odbiera. No to na te kawke umowimy sie jak bedzie cieplutko :-)

Asiczka witamy z powrotem:tak:

Agnes super ze wszystko ok no i gratuluje Aleksandra :-)

Dziewczyny pomozcie mi Ilonko ty nasza ekspertko kiedy mam zaczac brac te luteine??? Nie mam pojecia co i jak wiec prosze o rade!!!!!!!!!!!!

Zagubiona wyslalas mi te recepte ???:zawstydzona/y: Az mi glupio ze pytam bo od Ilonki mam listek tylko i nie wiem na ile mi to straczy.

Milego dnia dla wszystkich i dla wymienionych i dla nie wymienionych :-)

reklama
Dzień dobry :))

Rozia juz nie krzysz i nie bij:-(,ciesze sie ze Ci wczoraj humor sie poprawił u mnie zadnych takich rozrywek nie ma ani Squasha,aniu zumby masakra jakas :(( dziura ten Płock na maxa,ale chyba jak młody chodzi pływac 2 razy w tyg ja sobie tez bede na godzinke wskakiwac do wody :tak:

co do storczyków to one lubią taki mikroklimat hehe ciepło i wilgotno i dlatego u mnie ta kąpiel w tej wodzie co opadna to dostają nowych kwiatów
truskafka ja tez 2 przymroziłam bo ikno rozszczelniłam w zimie w mroz i zostawiłam tak na noc i 2 narazie straciły kwiaty wiec czekam teraz na nowe :tak:,ale to moze potrwac

Katka dobrze ze z tatą juz ok wszystko ,niech zdrówko mu dopisuje jak najdłużej :*

a Ania pewnie padła wczoraj hehe i spała grzecznie całą noc :-)

u mnie dzis słoneczko ale jeszcze chłodno
Jane dotarło
images
do Ciebie????
i mam nadzieje ze juz jest u was wszystkich :-)

miłego dnia życzę ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry