• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ilonka Rozia dzis długo w pracy wiec pewnie wpadnie pożniej
Agnes nie ma za co jak cos to pisz kiedy chcesz :) dziekuje za kciukaski musicie mooocno trzymac i nie puszczac :tak::tak::tak:
truskaffka nooo ja tak mam ze storczykami ze nie w wodzie tylko raz w tygodniu zanurzyc te pojemniczki co w nich sie kupuje na jakies 40-50 min w wodzie letniej (tak jak zZagubiona mowi) wtedy one sie napiją ile chca i im starczy a pozniej wkładam je do przezroczystej osłonki i mii rosna jak szalone :-D:-D:-D nawet nie opadają kwiaty sa cały czas :sorry:

Asiczka nawet nie pytaj tylko tu sie czuj jak u siebie ;)

oj kochana ja to jakies ostatnio "doliny"zaliczam...jakos tak ciagle pod gorke,wszystkie dookola zaciazaja a ja d...blada..do tego tesknie za dzieciakami choc juz za mc bede z nimi na dobre bo lecimy juz po nie,wszystko mamy naszykowane w domku juz,pokoiki urzadzone jako tako...ale mc dla mnie to wiecznosc...juz nawet nigdzie nie chce mi sie wychodzic do znajomych,bo wszedzie dzieci i ciezarne...maz ma troche zal o to ale wiadomo jak to facet-oni troszke inaczej do tego wszystkiego podchodza..

kochana to super wiadomosc wreszcie bedziecie razem i zalozyc sie moge ze wtedy i staranka beda udane bo przestaniesz martwic sie i tesknic dziaciaczki troche bardziej cie podbuduja jak beda blisko ciebie przez co staranka napewno beda przyjemniejsze i owocne :D

no ja mam nadzieje ze jakos tak wtedy faktycznie szybciej pojdzie:))Co u was wogole???chyba wszystkich nie nadrobie,o ile dobrze wyczytalam to ania zafasolkowala?co mnie jeszcze ominelo??pewnie sporo...musze popodczytywac hihi:)

asiczka i Ja Cię witam z bananem na twarzy :-D Bardzo sie cieszę ze dzieciaczki do Was juz na stałe dołączą !!!!!!!!!!!!!! Pewnie bedą tesknić za dziadkami ale najważniejsze ze bedziecie juz razem ;-D

Ilonka nawet mi nie mow...bo ja nie wiem co ci dziadkowie teraz zrobia bez tych dzieci....poczatek pewnie bedzie dla nich ciezki...ja to taka wlasnie miekka jestem i juz mam kluske w gardkle jak sobie pomysle jak oni beda sie czuli...wkoncu jakis czas wychowywali te dzieciaczki moje a ja je teraz tak zabiore,ale wszyscy sobie zdajemy sprawe ze to bylo takie przejsciowe i wkoncu musza byc z rodzicami a one strasznie juz tesknia..i odloczaja dni do wylotu:)))do komunii igorka wszystko juz przygotowane,wiec tylko jeszcze uroczystosc i 4go czerwca wracamy cala 4 do domku:))):-D:-D:-D

dziadki jak i dzieci bedą strasznie tęsknić ale tak jak piszesz to była przejsciowa sytuacja, i predzej czy póżniej by doszło do rozłąki !!!!!!!!!!!! Tu na jedno bedą zachwycone ze są z Wami ale na drugie wiadomo bedą szalenie tęsknić za dziadkami !!!!!!!!!!!!!!!!!

na szczescie to nie ameryka i nie koniec swiata:))2 -3 godzinki lotu i dziadki sa u nas:)))jakos to bedzie:)))

Dziewczyny jak sie bierze duphaston?tez tak 3 dzien wyzszych temperatur i ile go brac??skonczyl;a mi sie luteina i kolezanka dala mi dupka bo jej zostal ale nigdy go nie bralam i nie wiem czy to to samo czy jak...i chyba sie go polyka tak?bo napewno to nie dopochwowy..mialam juz nic nie brac,ale boje sie ze znowu ten cykl mi zwariuje i skoczy do 40 dni jak cos...a tak chociaz normalnie @ przychodzi...

Ostatnia edycja:
reklama
Katy ja juz bylam w londynie jesli chodzilo o mnie :P
Mnie dzis bolie brzuch i krecilo mi sie strasznie w glowie a cisnienie 138/83 u mnie mozna powiedziec normalne a myslalam ze bede miala niskie dziwne ;/
Ktora teraz bedzie testowala :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry