• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Losiczka coś będzie, oj będzie!!!! Karolinka była pierwsza na jakiejś fajnej stronie (nie pamiętam już na jakich) i ja tez byłam, i ktoś jeszcze i mamy dzidziusie, i to jeszcze dziewczynki:-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Jestem mam wiadomość od Agnes:::

"Maluszek ma sie ok i na 99% jest chłopcem,waży ok 120g i wg USG jest o tydzień starszy ,a tak pozatym wszystko idealnie i oby tak dalej.Postaram się wpaśc jeszcze dzisiaj .Pozdrawiam Agnes :-D:-D:-D"

Agnes gratki duze i suuper ze wszystko jest ok :tak:

LOSICZKO chyba będe próbować :tak:

Ostatnia edycja:
wspaniałe wieści od agnes
GRATULUJĘ SYNKA SŁONCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Małami próbujcie, jak czujesz sie na siłach , bo jak pisałaś teraz najwieksze macie szanse !!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ilonko,Losiczko no trzeba bo jak teraz sie poddam to .... wiem ze znowu bedzie strach ..i to duzy bo wiem ze juz nigdy spokojna nie bede ,ale tak bardzo chce tego maluszka naszego :zawstydzona/y:
lekarze mowia zeby działac tylko czy sie uda ???czy znowu nie bedzie to samo????

Martuś nikt Ci nie da gwarancji niestety, ale do 3 razy sztuka ;-) wierze w to z całego serca ze tym razem bedzie juz szczęliwe zakonczenie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! strach juz zostanie ZAWSZE, ale własnie tak jak piszesz , poddasz sie to juz bedzie cięzko powrócić na ta ścieżkę, także działać i wierzyć ze Bóg tym razem nie zabierze WAM dzieciątka !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilonka no wlasnie wiem o tym strach zostanie zawsze!!!!!Bardzo bym chciała zeby sie udało ,dzis jak zeszłam do piwnicy i zobaczyłam wozek ,włozeczko ,kojec i inne małe rzeczy to tak mi sie smuutno zrobiło to wszystko czeka,ale czy kiedys sie doczeka???

Właśnie dotarłam do domku zjadalm trochę i zalogowalam sie w łóżku
Losiczko ja czuje sie dobrze jak narazie nie mogę narzekać narazie tylko ból piersi ale nie jakiś straszny i czasami trochę muli
Pozdrawiam was wszystkie gorąco

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry