• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

agnes jak cos to mozesz pisac do mnie :D

axa a wg mnie to lodyga rosnie u mnie podobnie wyrastaly :D a troche ich mam pozniej jak przekwitnie to nie obcinaj jej to beda z niej pedy nowe szly :D

aaa no i skonczylam pelerynke wreszcie:eek:

DSCN4722.jpg chce jeszcze czapeczke i buty dorobic ale na obecna chwile mi sie nie chce hih

reklama
Losiczko- umawiamy się tak, że ja odbirę od Ciebie w ten czwartek jeśli pogoda pozwoli na spacery z bąblami Twoimi, a czy damy radę na kawkę/herbatkę i lody to się okaże, oki? może tak być? bez sensu żebyś wysyłała skoro jesteśmy tak blisko siebie, a tak dam Ci pieniążek od razu do łapki i już ;)

Muszę wrócić do Twoich zdjęć torebek bo być może zamówię jeszcze jedną ;))) taka na lato :)

Witam
Małami szkoda ze nie mieszkam bliżej bo ja bym Cię sama zaciągnęła do tego lekarza, aby miec pewność ze napewno sie zbadałaś !!!!!!!!!!
Domiśka moze aż tak źle nie bedzie i nerwówka nie wpłynie na cykl !!!!!!!!!!!! trzymam kciuki &&&&&&&&& za II krechy !!!!!!!!!!!!!!!!!
truskaffka @ może przyjść do 7 dni jak dobrze kojarzę także spokojnie, przyjdzie ! NO ale to kurcze ironia, bo jakbyś nie chciała to by juz dawno przyszła !!!!!!!!!!!
agnes trzymam kciuki za wizytę !&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& co do ciuszków to naprawdę cięzko sie powstrzymać aby czegoś nie kupić, trzeba było by nie mieć portfela przy sobie aby nie kupić !!!!!!!!!!!!
axarai już niedługo bedziecie wszyscy razem .... wiem jak to jest jak ciągle nie ma chłopa w domu :-(
losiczka super ze tak szybko doszło :-) cieszę sie bardzo ;-) nie ma za co ;-) ;-) :-)
sylwia zdrówka, a moze test zrobisz ??????????????
zagubiona piękna pelerynka, ja miałam dziś kupic szydełko i w koncu zapomniałam, ale jutro juz przejdę sie z Jasiem na dłuższy spacer jak bedzie ładna pogoda i kupie juz :-) a czapeczkę czy buciki to jaka wielkość szydełka ???????? ok 4mm ?????? czy za duże ???????????

a to mój dzisiejszy kolejny zakup w lumpie ;-) za całe 2 zł ;-)

Zdjęcie8410.jpg

ilonko to nie jest tak ze dany ciuch ma szydelko rozmiar szydelka zalezy od grubosci welny jak ja kupujesz to na tym papierku pisze jaka grubosc do tej welny jest odpowiednia a 4 mm to bardzo grube szydelko do grubej welny ;] a jak cienka nim zrobisz to oczka beda duze

zagubiona aha OK, no ja sie nie znak kompletnie a chętnie bym spróbowała czy podołam zrobić choć czapeczkę, !!!!

Jezu ale mnie dziś boli głowa......;-(

Zagubiona no szczena opada, piękne dzieło :)
Sylwia zdrówka!!
Karolina i wszystko jasne ;)
Ilona noo francowata ironia:wściekła/y:
liczyłam że dziś się ruszy, bo ostatnio po trzech dniach przyszła..no ale ciii już nie fiksuję, czekam
nie ma to jak dobre sprawdzone lumpki i ciuszki za grosze :tak:

Ilonko a jaki chcesz kolor tego kuferka???

Karolciu ok kurcze nie ok. Tzn spotkamy sie ale zapomnialam ze na 17 30 mam zebranie u malego

Ostatnia edycja:
Ja czekam na wiesci od Agnes ale narazie ciiisza ,wiec czekamy dalej :-D

Axarai ja mysle ze to będą kwiatki tez mam kilka storczyków bo to moje ulubione i lubią wschodnio-pd okna i przeźroczyste doniczki i kwitną jak szalone ,a i ja raz na tydzien wstawiam je do wody na ok 40 min aby korzenie wody nabrały tyle im potrzeba :-D

zZagubiona no cuda tez tworzysz hehehe ,ach ta twoja mała gwiazda to bedzie wyglądać ;-)

ilonko no szkoda ze tak daleko mieszkamy :-(

a ja teraz padam tak sie rozszalałam ze umyłam okno w kuchni no i jak okno to szafki oczywiscie a do tego całą łazienke,no i odkurzyłam pozmywałam podłogi wszedzie i wyprałam 2 prania i jeszcze poprasowałam,ale teraz kregosłup to mnie taaaak boli :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Malami starasz sie w tym cyklu? Czy czekasz troszke?

Agnes pisala ze wizyte ma na 16 15 wiec pewnie sie odezwie do ktores z was :-)

O kurcze 100 stronka:-) moze szczesliwa bedzie ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry