Witam
Małami szkoda ze nie mieszkam bliżej bo ja bym Cię sama zaciągnęła do tego lekarza, aby miec pewność ze napewno sie zbadałaś !!!!!!!!!!
Domiśka moze aż tak źle nie bedzie i nerwówka nie wpłynie na cykl !!!!!!!!!!!! trzymam kciuki &&&&&&&&& za II krechy !!!!!!!!!!!!!!!!!
truskaffka @ może przyjść do 7 dni jak dobrze kojarzę także spokojnie, przyjdzie ! NO ale to kurcze ironia, bo jakbyś nie chciała to by juz dawno przyszła !!!!!!!!!!!
agnes trzymam kciuki za wizytę !
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& co do ciuszków to naprawdę cięzko sie powstrzymać aby czegoś nie kupić, trzeba było by nie mieć portfela przy sobie aby nie kupić !!!!!!!!!!!!
axarai już niedługo bedziecie wszyscy razem .... wiem jak to jest jak ciągle nie ma chłopa w domu :-(
losiczka super ze tak szybko doszło :-) cieszę sie bardzo ;-) nie ma za co ;-) ;-) :-)
sylwia zdrówka, a moze test zrobisz ??????????????
zagubiona piękna pelerynka, ja miałam dziś kupic szydełko i w koncu zapomniałam, ale jutro juz przejdę sie z Jasiem na dłuższy spacer jak bedzie ładna pogoda i kupie juz :-) a czapeczkę czy buciki to jaka wielkość szydełka ???????? ok 4mm ?????? czy za duże ???????????
a to mój dzisiejszy kolejny zakup w lumpie ;-) za całe 2 zł ;-)