• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzien dobry

ulala Losiczko jaka Ty lasencja jestes :tak: wogole Ty i axarai to na swoje lata nie wyglądacie no bravo bravo i tylko tych włosów wam pozazdroszcze hehe tttakie piekne :-D

Ilonko pojde zbadam obiecuje
Jane ja z butami mam tak somo jak ty a co do humoru to mi przez pogode tez nic sie nie chce
ale dzis juz słonko wiec i ja inaczej sie czuje

U mnie młody dzis w domu bo niby od wczoraj bolał go brzuch ale chyba soc mi zciemnił bo juz w gierki sobie gra :szok:

Miłego dnia

Hejka
Karolciu oczywiscie ze sie doczekasz karteczki ;-)
Z tata jak na razie nawet lepiej niz dobrze wyniki z krwi wczoraj wyszly super jeszcze takich dobrych od poczatku wypadku nie mial
A moj m na badaniach jeszcze nie byl wlasnie musze tam zadzwonic bo przez te swieta i noge musialam przesunac :sorry:
Malami ja tez [pamietam takie swoje "choroby" z dziecinstwa :-D
Jane moj tak raz rzucal i bylam juz zadowolona do poki nie nakrylam go jak podpala w lazience :szok:
Losiczka a ty co biedna jusz szzurasz ???
Ilonka to co juz zostajesz znow sama???

Ja jak zwykle zaspalam:sorry: i musze szybciutko do pracy leciec bo uuuuuuuuuuuuuuuuu

witam się ze wszystkimi, ale humor mam średni i weny do pisania brak... trochę zamieszania w pracy, co prawdopodobnie odbija się na cyklu i moich nerwach. Mam nadzieję, że nie długo wyjdzie słonko i wszystko się jakoś poukłada. Miłego dnia kochane.

:) cześć

wczoraj miałam ciężki dzień w pracy, nim się spostrzegłam już wieczór był i padłam na pysk..:eek:
czekam na małpe..kurde, skoro w ciąży nie jestem, to mogłaby szybko przyjść:wściekła/y: trzeci dzień po odstawieniu dupka a tej wstrętnej czerwonej brak:wściekła/y:

lece nadrabiać :) pozdrawiam wszystkie gwiazdy gwiazdeczki ;)

witam kochane we wtorek

dzisiaj obudziło mnie sloneczko wiec zaraz humor inny. no ale jak wyszłam na dwór to zimno strasznie.

dzisiaj za dużo czasu dla was nie będę miała bo jadę na wizytę. mam nadzieje że same dobre wiadomości usłysze i zobaczę mojego małego pływaka.

losiczko jakos inaczej sobie ciebie wyobrażałam. ale z Ciebie laseczka. ty chyba cos ściemniasz z tym wiekiem

axai a ty kolejna laseczka. tylko zazdrościć

viola bardzo sympatyczna z was para.

ilonka zakupy świetne. ja na razie odpuszczam chodzenie po lumpach bo zawsze na cos się skusze. a czekaja na mnie pudła po bliźniakach. teraz muszę zabrać się za zakupy sprzetowe

zagubiona
sliczny pokoik sie szykuje dla małej księżniczki. ciesze sie ze po wizycie ok. niech Nadusia jeszcze poczeka kilka dni

roszpunko witaj po przerwie. mam nadzieje ze juz nie znikniesz na tak długo. a zobaczysz dla chłpca też mozna wyczarować super pokoik. ja w wakacje pewnie sie zabiorę za to. no chyba ze dzisiaj się dowiem ze to jednak nie synuś. ale juz się przyzwyczaiłam do mysli ze bedzie mały Olek

karolinka ja wiem ze nam sie łatwo pisze i doradza. ale jak się jest w takiej sytuacji to sprawy wygladaja inaczej. kochana musisz sama zdecydować jak bedzie najlepiej dla Ciebie, dla was. trzymam kciuki aby sytuacja się unormowała

katka
ciesze sie że wyniki taty takie dobre. teraz zabieraj się za męża.

i chyba tyle. znowu pisze z pamieci więc przepraszam jak kogos pominęłam. musze się teraz zabrac za pranie, obiad a potem o 15 wychodze na wizyte. trzymajcie kciuki. nie wiem czy dam rade napisac wam po co i jak ale postaram sie wpaść do rodziców i szybko dać znać. chyba ze któraj poda mi telefon to wyslę jej smsa po wizycie. buziaczki i miłego dnia

agnes- ja wiem, że to jest łatwe z czyjejś perspektywy, ale qrcze nie o to chodzi.
zresztą ja naprawdę jestem już tak bardzo tym zmęczona, że tylko śmiać mi się chce ;)
bo co innego pozostało? nerwów szkoda. :)

ja bardzo chętnie podam Tobie numer "tefelonu", ale to i tak nic nie da, bo popołudniu nie jestem na forum ;(

reklama
dzięki karolcia. no ja mam ten sam problem ze popołudniu i wieczorami nie mam dostepu do neta. ale postarm się wpaść do rodziców i jakoś napisać wam co i jak.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry