• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Bry wieczór!!!

Axa - Ty już kiedyś wklejałaś fotkę, super ślicznie mamusiu wyglądasz, a synek ma taką dziewczęcą urodę,

Losiczka - no wreszcie nam się ujawniłaś - kurcze, my to dobry rocznik jesteśmy i czas jakoś łaskawie płynie... ten synuś na fotce obok Twojej taki mamusiny, bardzo podobny do Ciebie drugi troszkę mniej,

Ilonka - czasami warto przejść się do Pewexu (my tu mówimy do Armaniego), u nas takie ciuszki są po 20 centów, to tak jakbyś w Pl kupiła po 20 groszy,

Axa, Losiczka - w Polsce, zwłaszcza przy pierwszym dziecku obligatoryjnie nacinają krocze (to mi nawet mówiła polska położna tutaj w szpitalu), natomiast tu, jeśli jest taka potrzeba, bo lepiej równo naciąć i potem zszyć, niż ma kobieta popękać, bo gorzej się goi

Lorelain - tu po nacinaniu zakładają szwy rozpuszczalne, więc nie ma kłopotu, że trzeba jeszcze jeździć na ściągnięcie, ja tu tez byłam nacinana i wcale mnie nie bolało przy siadaniu czy innych czynnościach, aż byłam sam mile zaskoczona, bo po pierwszym porodzie w Pl, to był koszmar,

reklama
Heja hol dziewuszki :-)

Lori juz cie znalazlam i dodalam do grupy, powinnas juz bez problemu wejsc na moj wykres ;-)
Losiczka powiem ci ze ja sobie ciebie calkiem inaczej wyobrazalam, myslalm ze jestes starsza :-D a ty taka lufa .....i dokladnie jak Rozia mam wrazenie ze gdzies cie widzialam :eek:
Ilonka zakupy super ale najlepsza ta wydana kasa :tak:
Ania lutka juz czeka;-)
Jane my chyba cos wiecej sie bedziemy pojawiac jak @ odejdzie w sina dal :-D
Axa ale masz juz sliczny brzunio :tak:

hmmmmm napewno kogos opuscilam ale tym razem pisze z glowy :eek:

Ostatnia edycja:
znalazłam w końcu ciężarki:))) ale je upchnęłam w szafie... sama nie mogłam znaleźć.
Jednak posiedziałam z m przed telewizorkiem:tak:
teraz zmykam już spać, do jutra
dobranoc
o katy pojawiłaś się a ja właśnie znikam:) coś się dziś nie zgrałyśmy:sorry:

Dzień dobry Wszystkim i każdej z osobna!

Axari- ładna z Ciebie laseczka.

Losiczko- jeśli jeszcze raz powiesz, że wyglądasz na lat więcej niż masz w rzeczywistości to pieszo dojdę na ten Górczyn i nakopię Ci do tyłka!!! W życiu nigdy nie powiedziałabym że masz 40 lat!!! gdyby nie Mati i Domino to pewnie nikt by Tobie nie uwierzył. :)))

Axa, Losiczka, Katrina- mam nadzieję, że będę tak bosko jak Wy wyglądać za 10 lat ;)))

Lori, polisia- być może moje życie jest przerażające, być może nie ma w tym nic śmiesznego, być może z daleka wydaje się, że rozwiązanie jest bardzo proste... nie twierdzę, że nie. Ja jednak mam nieco inne zdanie. Ale być może macie rację- że to co się dzieje jest moją winą...

zzagubiona- qrcze pokoik śliczny, a Nadia jeszcze ze trzy tygodnie niech poczeka.

Roszpunko- nacinanie i pękanie chyba Cię bardzo stresuje, co? ja przyznam szczerze, że jeszcze się nad tym nie zastanawiałam. :) Co do mebelków dla chłopca... Ja bym oszalała gdybym mogła urządzić pokój dla Hubcia (zakładając, że miałabym i pokój i kasę i Hubcia) w stylu marynarskim lub dziekiej puszczy i tarzana!

Ilonko- świetne łowy. Dziewczyny ja jeszcze nie mam kompletnie nic dla Maleńtasa- zupełnie nic. Poza małymi kierpcami, które podarowałam mężowi wraz z testem i butelką niekapką którą dostałam od niego.

Katka- a może ja się doczekam jakiejś karteczki pięknej od Ciebie? Wiesz już co z tatą? a m był już na tych badaniach czy jeszcze nie?

Miłego dzionka!

to i ja się witam:)
dalej pogoda do bani:((
to chyba trochę przez to mam taki beznadziejny humor...
No ale m jakiś taki zadowolony i cały czas mnie rozśmiesza:laugh2:
No i najważniejsze, że serio rzuca to palenie... nagle w domu nie ma nic do jedzenia:-D wcześniej jakoś brak słodyczy mu nie przeszkadzał a teraz tylko łazi i by coś jadł. Musze uważać na niego żeby za dużo nie przytył.

Dziendoberek:-)

Karolciu po pierwsze prosze wpuscic mnie do siebie na wykres :-) po drugie ja zawsze mowilam ze wygladam na mniej lat niz mam w rzeczywistosci :-)( jedynie stres dodaje mi lat:-() .Polecam miec dzieci po 35 r zycia czlowiek dostaje skrzydel:-):-):-) Karolciu my spotykamy sie w czwartek tak???

Milego dnia babeczki:-) skrobne cos pozniej :-)

No to i ja się melduję w ten pochmurny poranek:-)

Jane to rzeczywiście musisz uważać na tego Twojego m, bo za niedługo może wyglądać jakby to on był w ciąży;-)
Ja zmykam do pracy i jeśli się jeszcze dziś zjawię, to późno, bo po pracy umówiłam się z siostrą na squosh'a :-)jupi:-) w końcu mam kartę mulitisportu i mogę zacząć coś ze sobą robić :-) jupi :-)

Dobra, uciekam już:-)
Spokojnego i udanego dnia Wam wszystkim życzę :-)

Witam wtorkowo ;-)
losiczka oh jak dobrze Cię widzieć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! śliczna jesteś kobietka wiesz???????????????????? Kubuś jest do Ciebie baaaaaaaaaaardzo podobny !!!!!!!!!!!!!!!!! Ma te same oczka usta zgadza sie ?????????????
Lori jakie pazurki sobie robiłaś ???????????????? moze pochwalisz sie ??????
Viola mam nadzieje ze szybko sprzedasz ciuszki ;-)
Katrina - to u Was jeszcze lepiej z tymi cenami w lumpach !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Małami DZIĘKUJE !!!!!!!!!!!!!!!!! , byłaś u lekarza ?????????? wykorzystaj ten czas jak jesteś w domciu i idz sie zbadaj PROSZĘ !!!!!!!!!!!!!!!
Polisia szyjka ma góra 2cm, ale zamknięta wiec na razie jest OK ;-)

NIe wiem co miałam jeszcze napisac !!!!!!!!!!! wybaczcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MIłego dnia życzę :) wpadnę po 15 dziś bo mąz jedzie po 14 do Wawy !!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry