• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Małami to się wybawisz za wszystkie czasy:)

Zagubiona super wiadomości,oszczędzaj się a Nadia jeszcze pomieszka w brzuszku:)

Roszpunka
super,że jesteś i uwierz,że dla chłopców też są cudne mebelki i nie tylko mebelki:) A co do podobieństwa to ja na filmiku wypatrzyłam,że Antoś ma brodę po tatusiu:-D

Axari ślicznie wyglądasz i synek także:) Ja już nie pamiętam kiedy taki mały brzuszek miałam:)

Ilonka łowy jak widać udane:) Zobacz ile kasy by trzba wydaż żeby wszystko nowe kupić...

Losiczko
też ślicznie wyglądasz i chłopaki cudne:) I na pewno szybko znowu będziesz w ciąży:)

Z tego co słyszałam i czytałam to lepiej ja kobietę natną , bo jak sama pęknie o pęka w stronę odbytu i wtedy gorzej boli i dłużej się goi.
Ja wczoraj na allegro wystawiłam w jednej aukcji wszystkie ciuszki które kupiłam jak jeszcze miała być dziewczynka:) Ciekawe czy się sprzeda.

reklama
losiczka w końcu nam się ujawniłaś :-) Jaka laseczka z Ciebie:-) A w ogóle, to mam wrażenie, że gdzieś Cię już widziałam, ale to raczej niemożliwe ...

A ja dziś wieczór przy winku mam, a co :-)

ViolaPop - masz rację czasami to wręcz można sobie zaszkodzić ... trzeba to zrobić z głową i nic za wszelką cenę.

Roszpunka - ja pomimo pęknięcia i szwów siedziałam normalnie i krocze mnie nie bolało. Juz prędzej swędziały szwy,a le szybko sobie je sama przy lusterku powyciągałam. To juz bardziej bolał mnie kręgosłup.

Losiczka - ślicznie wyglądasz i fajnie wiedzieć z kim się pisze :tak: ... były dwa razy przytulanka, ale tak bardzo na spokojnie. Słuchaj a tak ap ropo twoich staranek to tak sobie myślę czy może by nie było lepiej żebyś porozmawiała z mężem że baaaaaaardzo chcesz mieć jeszcze jedno dziecko. Tak w otwarte karty było by dużo łatwiej ze starankami.

jane - u mnei też w pracy ciężki dzień był. Normlanie i dostawcy i klienci powiariowali i to jakby sie zmówili wszyscy na raz. Pazurki już zrobione :) nawet wziełam pare minut na solarium żeby mi piegi wyszły :)

Ania - nie ma co iść za szybko, najlepiej tak w 7-8 tygodniu i teraz na pewno szybciej nie bede szła bo i tak widac conajwyżej pusty pęcherzyk. Z mówieniem w pracy poczekałabym conajmniej do bicia serca.

Rozia - to możemy sobie stuknąć bo ja przy desperadosku z sokiem malinowym =)

jestem :) czytam na "żywo", ale zupełnie nie miałam jak napisać!

Zagubiona świetnie wieści! super, niech sobie malutka siedzi jeszcze :)

Axa niezła z Ciebie laska, coś ścisma z tymi Twomi suwaczkami :D

Ilonka ależ się obłowiłaś! fajne zakupy i jeszcze taka kwota, ha! a Twoja szyjka ile teraz ma?

Karolinka myślę, że to już mało zabawne, a Ty zamiast sie cieszyć pierwszymi kopkami to smutkiem wieje z Twojego wpisu, oj ściskam!

Ania jak ja poszłam w 6 tyg., to mówił, że za wcześnie, dopiero w 7-8 potwierdził

Dziekuje dziewczynki :-)

Lorelain ja probuje dalej ale juz calkiem na spokojnie bez nakrecania testow owu nawet bez witamin i daje sobie czas do konca roku. Co ma byc to bedzie nie mamy na to zadnego wplywu. A mezus wczesniej tez niby nie chcial a potem to mnie doslownie na rekach nosil. A jak kiedys pisalam gapa z niego jezeli chodzi o dni plodne ;-). A moze ci chodzi o moj wiek??? Ze zapozno na kolejne dziecko???

dziękuje dziewczynki za odpowiedź czyli pójdę 6 maja bo u mnie polski gin przyjmuje od piątku do niedzieli czyli w niedzielę prawie będzie koniec 7 tygodnia
a co do rozmowy z pracodawcą to na pewno powiem im dopiero jak lekarz potwierdzi fasolkę z serduszkiem :))
Dziewczyny ale wy ładne jesteście i tak młodo wyglądacie :tak::tak::tak:

kurcze jak ten czas leci... miałam ochotę na miły wieczorek przed TV a tu już 21 a ja tyle jeszcze mam w planie zrobić... no cóż jednym okiem oglądam Kod da Vinci:)) dawno tego nie oglądałam.

losiczka - nie nie nie w ogóle mi o wiek nie chodziło. Miałam na myśli tylko to że mąż jakby był bardziej świadomy staranek to ty czerpałabyś większą przyjemność, poszło by szybciej no i było by po prostu łatwiej :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry