• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

roszpunko sa dla chlopca identyczne tyle ze niebieskie nazywaja sie ksiaze hehe wiec nie mow zanim nie sprawdzisz kochana :P co do porodu to zaznaczyli w szpitalu ze naturalnie chce no oczywiscie jezelli cos bedzie malej zagrazalo to cesarka ale tylko w razie zagrozenia tak nie moga mnie zmusic do cesarki :D z czego bardzo sie ciesze

reklama
No to super. Ale pamiętam, że myślałaś kiedyś o wodzie. Też się zastanawiam. Dobrze by było nie pęknąć... Ostatnio czytałam o "ćwiczeniach", które mają pomóc. Ale nie wiem, czy da się rzeczywiście temu zapobiec...

Zagubiona dziękuję! W moim wieku takie komplementy są BOskie:-D
Poszukałam o jakich mebelkach pisałaś, i przepiękne są! Ja będę kupowała meble do pokoju dzieci, bo na razie będą miały razem pokój jak są małe, od podstaw, bo Kaca meble zostają w Polsce. Planuję pół pokoju urządzić dla chłopca, a pół dla dziewczynki, pokój jest 5 m długi, więc mam nadzieję, że mi się uda:-D A zakupy sama przyjemność przecież;-)

Witajcie
Tak jak piszą gwiazdeczki mąz w domciu i latamy po miesicie od rana, dopiero teraz jemy obiad :) Ja oczywiscie zahaczyłam o lumpa i jestem zadowolona bo kupiłam pare fajnych rzeczy :-)

Zdjęcie8371.jpg Zdjęcie8372.jpg sweterek na 3-6miesięcy wiec bedzie na zimę :-)

Zdjęcie8373.jpg spodenki na 62cm wiec wyglądają tak słodko ze naprawde naprzec sie nie mogę bo są takie malusie ;-)

Zdjęcie8369.jpg body tez malutkie ;-)

Zdjęcie8375.jpg bluza dla Jasia ;-)

Zdjęcie8377.jpg NO i lew tez dla Jasia ;-)

a co najlepsze wszystko za jedyne 7zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh2:

axarai Ja to sobie Ciebie zupełnie inaczej wyobrażałam...... tzn wiesz jaką mamuśkę a co ja widze ???????? super laskę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Roszpunka fajnie ze sie pojawiłaś :-) piekny masz avatar :-)
Losiczka ja juz Ci pisałam , nie przesadzaj :-) Najwyżej zamówię sobie torebeczkę a zapłacę niedługo ;-)

Nie pamiętam co jeszcze miałam napisać............... dziś na pełnych obrotach i dlatego
dane do tabelek zaraz wstawie ;-)

Ostatnia edycja:
ilonka, super ciuszki:tak: Ja nic nie kupiłam Maksiowi jeszcze. Ale mam obiecane łóżeczko z baldachimkiem od znajomej:happy: I w ikei wypatrzyłam parę rzeczy:tak:
axarai, też nie mogę się już doczekać tych zakupków:-) Ja też połechcę twoją próżność, fajna blondyneczka z ciebie:-)

Czy to możliwe, żebym widziała na tym zdjęciu podobieństwo Maksiula do mojego P?? Może mam jakieś halucynacje, ale wydaje mi się, że ma podobny profil:eek:

Axarai ja juz ci kiedys pisalam ze laska z ciebie:-) bo sie pokazalas :-). Brzusio sliczny:-) a synus przesliczny jak dziewczynka wyglada:-). Jak bedziesz rodzic to ci jeszcze 39 wpisza ;-);-);-)

Ilonko skarpetusie beda wyslane razem z torebka. Zamawiaj listonoszke kolor jaki chcesz i wysylam. Z kuferkiem to troche poczekaj bo musze wzor zrobic:-). Mozesz wybrac listonoszke z galeri poczekalnia albo narysuj co ma bys na klapce:-). Ciuszki super. Ja swoje wynioslam z domu tzn maz:-(.

Roszpunko ja bardzo lubie remonty:-)

Ja się szybciutko witam po pracy, ale za chwile lecę do "paznokciarki" ;)

Losiczka - dzisiaj dalej jest taka mocna @?

Katy - ja nie widze twojego wykresu :sorry: ... kurcze z maszyną nie pomogę bo się kompletnie nie znam, ale jak nasza ekspertka losiczka mówi że dobra to chyba dobra :laugh2:

roszpunka
- ćwiczenia na pewno dużo dają, ale geny to swoją drogą. Ja w ciąży ćwiczyłam i było by całkiem nieźle, ale młody mnie zahaczył piętą i takich rzeczy nie przewidzisz. szybko sie zagoiło i nic nie bolało.

karolinka - ja może napisze coś przykrego teraz, ale po prostu tak myślę. Uważam że jesteś przecież dorosłą kobietą a dajesz sobie babie wchodzić na głowę. Doprowadziłaś w swoim życiu do sytuacji która jest moim zdaniem niedopuszczalna. Ukróć to im szybciej tym lepiej bo albo zostaniesz sama z dzieckiem an głowie bo mąż będzie latał koło mamusi, ale będzie teściowa robić wszystko za ciebie i nie będziesz miała nic do powiedzenia. Ja na twoim miejscu to bym wzieła jedno i drugie i bym powiedziała że STOP. Weź od lekarza 2 tygodnie l4 spakuj sie i pojedź do rodziców. Twój mąż niech sobie przemyśli co ty mu mówiłaś i jak bedzie sam to może do niego dotrze a ty sobie odpoczniej od tego wariatkowa. To wszystko już nawet nie jest śmieszne tylko przerażające.

ilonka - super łupy! :)

axarai - śliczny zgrabny brzuszek :)

aniabuchowicz - nie myśl o tym, zostaw to losowi i poczekaj pare dni.

ze mną dziwna sytuacja, wczoraj robiłam test owu i chyba był pozytywny, dzisiaj kreski są już jaśniejsze więc owu chyba mam dzisiaj. Brzuch jak na owu tak jak zawsze mnie nie boli, za to lekko bolał wczoraj jak na @ a powinnam mieć teraz @ a nie owulacje, wiec może mam owulacje tylko jakąś lewą eeeeeeeh skomplikowane. Za 2 tygodnie zobaczymy.

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonka Super zakupy, i za 7 zł:szok: Rewelacja!
Jeżeli chodzi o nacinanie krocza, to mnie nacinali 3 razy, o zdanie nie pytli, i myślę, że oni tak bardziej z komunistycznego przyzwyczajenia ciachają i już.
Roszpunko no ja też mam zamiar Ikee zaatakować, bo Kacuś zażyczył sobie piętrowe łózko, tylko się zastanawiam, czy piętrowe, czy antresole, a pod spodem tapczan, albo biurko np.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry