• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia...z G nie gadam mam go .............gdzies

Karolina no nie wiem co powiedziec ,podziwiam Cie ze to wytrzymujesz,współczuję tesciowej :/ masakra ja z taką babą bym nie wytrzymała :wściekła/y: ech....

Katka a moze i mi cos uszyjesz???
Zzagubiona oby po wizycie były tylko dobre wiesci ;)

u mnie w dalszym ciagu leje i nie zamierza chyba przestac!!!! dobija mnie taka pogoda

reklama
Dziewczynki ja z tych co jeszcze nie zaawansowanym szyciem sie zajmuja ale z taka maszyna biore czysty t-shirt i robie sobie motylka....tzn ustawiam i wlaczam a w miedzy czasie np pije kawke:-D.....no ale oczywiscie normalne szycie jak najbardziej ale na dobrym sprzecie latwiej idzie.....czuje ze mam do tego dryg, zawsze mnie to interesowalo bo u chrzestnej krawcowej nie malo sie nasiedzialam

A ostatnio wyszukane i byc moze na tym stanie to model odrobine tanszy o dpoprzedniegoale nie wiele rozni sie jesli chodzi o wyposarzenie.....i mozna wziasc na raty wyjdzie mi po £50 na miesiac ......wiec luz i co najwazniejsze moge to zrobic przez internet :-D
Oto ona Hafciarka komputerowa Brother NV90E - pole haftu 10x10cm + SUPER PREZENTY, DARMOWA WYSYŁKA !!! - www.babas.pl - Internetowy Sklep z Najlepszymi Maszynami do Szycia..

Hehehe Katka to ja mysle ze Ty to szycie to hurtowo bedziesz robic :-D

A ja nie dosc ze wesele mam u przyjacióły 26 Maja to wczoraj brat oznajmił zeby do niego sie szykowac na 28 lipca a teraz G mi napisał ze mamy zaproszenie na 16 czerwca tez na wesele :szok: oszaleli wszyscy w tym roku
ok zbieram sie na basen młody bedzie sie uczył pływac a ja zabieram ksiazke do angielskiego i tez czas wykorzystam jak na niego bede czekała :) ,chociaz dalej pada i nie chce sie nawet nosa z domu wytykac

dziewczynki jestem i mam bardzo dobre wiadomosci :D okazalo sie ze moje rozwarcie to nie do konca rozwarcie bo szyjka tam gdzie powinna byc zamknieta to jest zamknieta a to co w szpitalu nazwali rozwarciem jest tylko na poczatku czyli jeszcze w pochwie a nie tam w srodku wiec mo gin uznal ze nie mozna tego nazwac rozwarciem ;]

losiczko recepte bede miala jutro bo dzis mu sie skonczyly te zniszkowe wiec nie bralam

Zagubiona to super. Kazdy dzien dla malutkiej w brzuszku jest wazny wiec brzuch do gory :-D i opoczywac:-D. Jezeli chodzi o recepte to moze byc jutro. Ilonka mi pare tabl wyslala dzisiaj a wizyte u gina mam dopiero 8 maja:wściekła/y:

Zagubiona- rewelacyjne wiadomości :))) Cieszę się przeogromnie.
Czesem trzeba poradzić się dwóch specjalistów by wykluczyć pomyłkę ;)
Najważniejsze, że Nadii się nie spieszy i poczeka spokojnie aż mebelki dotrą i wszystko będzie na czas ;)

Miłego popołudnia wszystkim ;)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hallo Kobitki!
Zagubiona
to rewelacja! Im dłużej w brzuszku tym lepiej, ale wiesz co:-) ale będzie, jak teraz się denerwujesz, że za wcześnie, a później przenosisz:-D Moja koleżanka spędziła w szpitalu 3 miesiące bo jej się rozwarcie zrobiło, a później musieli jej poród wywoływać! Oczywiście Tobie życzę planowanej daty porodu!!!!
Ja kochane coś czuję, że będę się ładnie kulać w tej ciąży, czuję się jak napompowana piłka, ale może też dla tego, że papierosy rzuciłam.
Zobacz załącznik 456448 a to My Zobacz załącznik 456449

Karola pierwsze ruch to ja czuję jak takie pyknięcia, jak by takie pstryczki. i są one pojedyncze, w jednym czasie w jednym miejscu. Teraz też czuje takie pyknięcia, ale o wiele mocniejsze, i szczególnie jak się źle ułożę, to się Księżniczce nie podoba:-D

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki.
Ostatnio nie miałam za bardzo czasu pisać, głównie przez ten remont w łazience. M był w domu przez cały tydzień, więc musiałam się nim troszkę nacieszyć:happy: Dziś znów pojechał:-(
A mnie znów łapie jakieś choróbsko. Gardło mnie boli i z nosa cieknie. Wrrrr!!!! Miesiąc zdrowa byłam:-( Pewnie znów skończy się leżeniem w łóżku.

lol axarai ale z ciebie piekna kobietka :} przenosic nie przenosze bo wystarczy ze leki odstawie to moja szyjka pusci bo zapomnialam dodac ze znow sie skrocila

reklama
Zagubiona, Jeszcze tylko 3 tygodnie i możesz rodzić Nadinkę:happy: Trochę ci zazdroszczę;-) A mebelki śliczne ma, małą księżniczka:happy: Szkoda, że dla chłopców nie ma takich słodkich rzeczy.
Ale ten czas leci, pamiętam jeszcze jak byłaś koło 12 tygodnia, a zaraz będziesz rodziła. Jak sprawa z twoim porodem? Wiesz czy będziesz miała cesarkę, czy naturalnie?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry