• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

axarai Ty już śliczny brzusio masz już, a dopiero co testowałaś..

Ilonko najbardziej podobają mi się spodenki :-) No cudne są:-)

Ja dawno po lumpach nie chodziłam.... tylko tutaj to są one od siebie usytuowane w większych odległosciach i mi sie nie chce...

zagubiona czyli nie taki diabeł straszny jak go maluja :) A jak postepy w pokoiku?

reklama
Lorelain dzisiaj to juz tylko lekka @ ale przez 2 dni to jak z kranu:-(. A ty szlejesz w sypialni co???;-);-);-)

Axarai oj kochana ja tylko raz bylam nacinana. W roku 1993 rodzac 2 syna poprosilam zeby mnie nie nacinali i nie zrobili tego. Potem mialam z Kubula cesarke a Szymonka tez bez naciecia ale powiedzialam ze nie chce i tyle :-)

Ja chce byc znowu w ciazy:-p:-p:-p

Ar5897.jpgDSC00010.jpg
9k=

A oto ja Kubula i Szymus :-):-):-)0000001.jpg

Ostatnia edycja:
I co, dałaś radę urodzić bez pęknięcia, losiczko? Cudownie by tak było móc usiąść na tyłku po porodzie:-) Słyszałam, że są takie baloniki do pompowania w środku...
A dla ciebie jeszcze nic straconego:tak: Możesz być znów w ciąży:happy:

Losiczko Wracasz mi wiarę, że my zdrowe 40 możemy być!!! Bo niektóre moje koleżanki w moim wieku to się strasznie zaniedbały! Ślicznie wyglądasz!!! A przepraszam to nacinanie krocza tak Cię podkręciło? cyt. Ja chcę być znowu w ciąży!!:-D:-)

Axarai, :-D
losiczko, to w takim razie ja z moją kondycją mam marne szanse :-D No nic, zagoi się. Byle Maksiulek wylazł cały i zdrowy.:tak:

Dziś w interwencji było o bliźniakach chorych na białaczkę i jednemu z nich lekarka przez pomyłkę wstrzyknęła chemię do rdzenia kręgowego. Maluch jest sparaliżowany:-( Straszne!

Witam dziewczynki
jak minął dzionek?? ja jakoś przeżyłam pierwszy dzień w pracy z fasolką ;-)
zobaczymy jak to teraz będzie dziewczynki doradźcie kiedy iść do gina pierwszy raz myślicie że w teraz w piątek jest sens??
a co do mojej pracy to nie jest łatwo ;-)ale daje radę oszczędzam się jak mogę a jak tylko lekarz potwierdzi ciążę to mówię zaraz swoim przełożonym niech się sami martwią i ten burdel a ja będę przeniesiona na kasy w dużej restauracji
pozdrawiam was cieplutko

Ostatnia edycja:
reklama
hej jestem,
byłam jeszcze po pracy w sklepie bo m chce sobie jakieś buty kupić... ale jak zwykle nic mu się nie podoba:rolleyes2:
w pracy ciężko myślałam że będzie mi lepiej ale ledwo do 16 wysiedziałam:-(
teraz jak już jestem z m to lepiej bo jemu chyba brak nikotyny na mózg się rzuca i cały czas świruje...
już mnie ta pogoda zaczyna dobijać, mam ochotę pobiegać a nawet nie ma jak:wściekła/y:
lorelain jak chcesz zobaczyć wykres katy to musisz wejść ze swojego wykresu a nie z linka z podpisu.
idziesz pazurki robić??
axa laseczka z ciebie:tak:
roszpunka ja też czytałam o ćwiczeniach i o masowaniu, podobno to pomaga.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry