• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Katy wyslalam ci priva ;-)

Ja swoje ukochane maszyny ( przemyslowe) kupilam w komisie i jestem okropnie zadowolona. Katy czasmi nowa maszyna jest gorsza od uzywanej. Zeby byla dobra musisz patrzec czy ma czesci metalowe plastiki to g........ Popatrz jeszcze zanim kupisz:-)

Napewno sprawdze:tak: mam w domu tutaj krawcowa z dlugim starzem wic mi podpowiada co i jak ;-) bo ja sie az tak na tym nie znam a jak mam wydawac kase i potem zmieniac za rok czy dwa to wole juz wiecej wydac i miec zhafciarke w tym :-)ale kazda pomoc jest mile widziana jak znajde pl odpowiednik to wrzuce opis pozniej ;-)

OOOOOOOOOOOooooooooooooooooooo znalazlam chcociaz nie wiem czemu inna nazwa :szok:i napewno znalazlam tansza :-)http://www.brother-mesin.pl/maszynohafciarka-brother-nv950-p-3.html?cPath=5 Losioczka poczytaj i wydaj opinie :-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny na 14.15 ide do gina mowi ze troche szybko kazal mi tamten rodzic ale on zobaczy jak sytuacja wyglada i moze tu chodzic lekarzowi ze szpitala ze wczesniej porod bym infekcji znowu sie nie nabawila no ale zobaczymy co na wizycie powie. Tak wiec losiczko tableki ci wysle dzis ;]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Losiczko- ja tak dokładnie nie zanm Poznania, więc nie chciałabym błądzić. Ale z drugiej strony chciałam do Ciebie pisać, że z uwagi na pogodę może byśmy to przełożyły, bo szkoda zdrowia dzieciaczków tymbardziej, że Kubula dopiero co był chory ;)
Mam dwie propozycje- albo mi wytłumaczysz jak do Ciebie dojechać, albo możemy to przełożyć na inny dzień. :)

Zzagubiona- trzymam kciuki za wizytę ;)

a gdzie Ilonka? nie meldowała się dzisiaj. Czyżby mąż jeszcze nie wyjechał po weekendzie?

Katka, jane- ja na tą dietkę też się piszę bardzo chętnie, bo od początku roku, czyli mniej więcej od początku ciąży przybyło mi już...5,50-6 kg ;(

No to Zagubiona &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę,mam nadzieję,że ci powie,że urodzisz przynajmniej w 38 tyg.Powodzenia

Karolina a co ty za dietę chcesz w ciąży stosować? Ani się waż!!!!! Zresztą 6 ko go 18 tygodnia to nie jest aż tak dużo.
Wystarczy jak będziesz jadła częściej a mniejsze porcje i o stałych porach:)

Ilonka coś chyba pisała,że mąż we wtorek jedzie.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczyny:) niestety szary i paskudny ale przesyłam w zwiazku z tym ciepłe pozdrowionka i wirtualną kawkę z bitą śmietaną posypaną cynamonem :)))))
Czytam Was jednym okiem, bo obiecałam sobie, że nie będę się nakręcać, czytać o objawach itd, ale tęsknię za Wami więc do Was kukam :)
Ania baaardzo Ci gratuluję!!!!!!!!!!!1 trzymaj teraz za nas
Malami - w pracy na szczęście spokojniej, przynajmniej na razie... Jak z m. już lepiej? Czasem trzeba oczyścić atmosferę ;) a jakie godzenie się jest przyjemne :)))

dziekuje dziewuszki

karolina ilonka ma meza do jutra a sama pewno po lumpkach biega bo mowila ze wykorzysta czas na zakupy bo m zajmie sie Jasiem

reklama
Violka- ja mam zamiar iść na dietkę, ale po porodzie dopiero ;) Strasznie mi w uda poszło ;)))
No ale teraz nie będę świrować. Wiem, że może niekoniecznie mam równo pod sufitem, ale aż tak pokichać mnie nie pokichało ;)

Dziękuję za wieści od Ilonki, bo zaczynałam się martwić. No i niech mi ktoś powie co się dzieje z Roszpunką???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry