• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

violu ja termin teraz mam w kazdej chwili heh wiec ja na termin planowany nie czekam zyje z mysla ze moze zaczac sie za godzine dzien czy tydzien co do wyzyty to zaraz bede do gina dzwonic bo leki mi sie koncza wiec sie dowiem mialam miec w tamten wtorek ale w szpitalu bylam, napewno bedzie w tym tyg chcial sprawdzic jak tam moje rozwarcie, co do cukrzycy to istnieje ryzyko ale ja np mialam w pierwszej teraz nie mam

reklama
No to dobrze,że teraz Cię chociaż ta cukrzyca ominęła bo i tak masz dużo zmartwień.Wiem,że możesz zacząć rodzić w każdej chwili ale mam nadzieję ,że dotrwasz jak najdłużej:)

Ja sobie właśnie spojrzałam na dzisiejszą datę i gdybym brała termin z usg pod uwagę to zostałby równy miesiąc bo z usg mam na 17.05.

to juz nie duzo ja jak bym miala brac pod uwage to co powiedzial gin w szpitalu to 9 dni mi zostalo bo powiedzial ze mam przyjechac rodzic w 35tc heh i kurde nie wiem czy mam go powaznie brac czy nie bede musiala z moim lekarzem pogadac :crazy:

Ja tez po weekendowo sie witam
Ilonka pogon tego kogos i niech Ci nie marudzi
Losiczko twoje torebki wymiatają wiec ja tez sie pisze :tak:
Katka trzymam kciukaski wierze ze i nam sie uda :)
Zzagubiona czekamy na foto ;) całego pokoiku ;-)
Ania a Ty w pracy bez przesady .....nie mozesz sie wysilac,nadwyrezac i denerwowac :tak:

a u mnie od wczoraj pada ...leje wrecz bym powiedziała okropna pogoda
ja jeszcze w lozku bo nie mam nastroju zeby z niego wychodzic i jakos dziwnie sie czuje
Rozia ja wczoraj tez miałam spinkę z G ....masakra az sie popłakałam :/ odechciewa sie wszystkiego ,zresztą ostatnio............:zawstydzona/y:
Domi a Ty jak w pracy??????juz spokojniej ?

Miłego dnia życze

mala mi dodam napewno

u nas tez pochmurnie pewnie bedzie padalo, wczoraj pod wieczor pogoda sie zepsula i sloneczko zastapily chmury i deszcz ehh mam nadzieje ze wakacje takie nie beda bo slyszalam ze ma sie nie za duzo zmienic :angry:

Witam panienki :-)

Karolciu kochana a czy ty nie moglabys podjechac do mnie po te torebke??? Widzisz jaka pogoda :-( nie chcialaby ciagnac chlopakow w takie zimno. Prosze sloneczko!!!!!!!!!!!!!!!!

Roza koperta kupiona :-) jak pojde po Kubule do szkoly to zaliczam poczte :-):-):-)

Ilonko Zagubiona pamietacie o mojej luteince :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Malami jakby co to pisz i zamawiaj :-)

A ja sie wczoraj tak poklocilam z moim m ze normalnie masakra. Liczylam na ciche dni hi hi a dni poldne pomalu sie zblizaja ;-) ale dzisiaj skubaniec zadzwonil z pracy jak gdyby nigdy nic sie nie stalo :wściekła/y: burak jeden he he.

Violu no faktycznie. Wy nie dlugo sie rozpakujecie a nie ktore z nas marza zeby sie zapakowac he he:-D

Komu nie odpisalam to sorki ale kazdej z was zycze milego dnia choc ta pogoda to :-(

Dzien dobry ....no dzisiaj juz wczesniej wstalam wiec mam chwilke na bb:-)
Zzagubiona oj wspolczuje ci bo remnt to gorszy jak budowa ale juz blizej jak dalej do tego zeby maly lokator ocenil wasze wysilki :tak:
Ania milego dzionka bedzie dobrze;-)
Dzieki Karolcia a ty jak po weekendzie dychnelas troszke???
Karolcia Jane pisala na watku poczytaj sobie ;-)
Martus chlopy to h..e jak powiedzial kiedys ktos i czasami to niestety prawda:sorry:a podobno nie sa z innej planety......hmmmmm ja bym sie czasami klocila :-D

Hej Losiczka cwana myszka z ciebie :-D i badz tu madry z nami babami :-D

A ja ze wzgledu na to ze w tym cyklu nie mam szans na cize lece na zywiol i od dzisiaj dietka.....ciekawe czy mi sie uda choc odrobinke schudnac :sorry:bo Polska tuz tuz a Ryan ma w planach kasowac za bilet w zaleznosci od wagi pasazera :-D

A GDZIE RESZTA????????????????????????????????????????????????

reklama
Witam sie i ja :)
Wstalam juz godzine temu ale nie mialam weny do pisania :P
Mala wstala niedawno oglada teraz bajki a ja niedlugo biore sie za sprzatanie a mi sie nie chce :P
Katy jak cos to ja dolanczam sie do ciebie do dietki :) ja czekam na @ brzuszke tak jakby lekko pobolewal wiec niedlugo sie pojawi tylko nie wiem kiedy czasami potrafi tak z tydzien a dzis mam 35 dc ostatnio mialam miedzy 32-37 dc a raz rekord 41 dc wiec czekac mi pozostaje jeszcze z tydzien jak nic :P
Pozdrawiam cieplutko w ta paskudna pogode :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry