• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Aniutka mi w 4 tc zaczeły się takie jakieś plamienia, nie krew, tylko właśnie kawa z mlekiem plus nitki. Poszłam do lekarza i dostałam dupka na trzy tygodnie, a po 3 dniach przeszło. Ale Ty bierzesz lutkę, to też powinno być dobrze:-D Trzymam kciuki!!!

Aniu bedzie ok sloneczko. Luteine bierzesz wiec bedzie ok odpoczywaj tyle ile sie da:-)

Lorelain jakby co to smialo zloz zamowienie :-D a kokarda moze byc mniejsza albo wogole wystarczy odpruc.

A u mnie to dzisiaj powodz:-( ale to chyba dobrze niech soe wszystko dobrze wyczysci :-(

ja tylko na chwilke bo mój mały od wczoraj gorączkuje wczoraj wieczorem miał 40 stopni...i kaszle do tego a tu nie ma z nim gdzie jechac dopiero jutro do lekarza ide a tak to przeciwgorączkowe i syrop mu daje...sooory ze tak o mnie ale nie moge sie na niczym skupić...

Losiczka juz masz odblokowanego.....ja postanowilam zostawic tylko wpisy dla wybranych dobrze ze sie dopomnialas:-) jesli jeszcze ktos chce a go nie zaznaczylam to sorki poprawie sie :-D

reklama
hejka dziewczynki ale tu spokój dzisiaj :)
u mnie bez zmian upławy zmieniły kolor z beżowego na przeźroczysty ale nadal są brązowe nitki w środku :((
sprawdzając wykres doszłam do wniosku że dziś powinna dostać @ więc mam nadzieję ze to z tąd te wszystkie
plamienia i ból małpowy :((
jak u was mija niedziela??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry