• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ania a no nie ma jeszcze,juz 2 tyg czekam pisze ze do 15 dni czas oczekiwania no ale trza odliczyc dni wolne i swieta tak wiec jeszcze troszku zapasu maja mam nadzieje ze w tym tyg dojda

axarai
w gruncie zeczy to moje pierwsze powazne przygotowanie do przywitania malenstwa tak wiec troche zakrecona jestem dotego mialam nadzieje ze az tak nie bedzie jej sie spieszylo i na spokojnie zdaze ze wszystkim a tu dupka moja mala w 33 tc juz chce wylazic hehe

reklama
Hej:-)

ja tylko na chwilę bo mam :-(robotę- wypisuję informacje gotowości szkolnej dla dzieciaków:tak:

Losiczko jestem:-) kochanie jak wolisz, nie ma problemu, jeśli chcesz na konto to wyslij dane na priva, zapłacę tez za pobraniem:-) więc luzik.Nie mogę się doczekać:-)

Sylwia wydaje mi się że Roszpunkę dotknęła cała ta sytuacja z jej wpisem i może chce odetchnąć trochę i sie zdystansować:tak:

Zagubiona jak pokoik dla malutkiej?? Zbliża się ku końcowi??

Katy no no, ładne pocztówki:-)

Ostatnia edycja:
Obraz 005.jpg

I jak tu nie miec coreczki hi hi

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)
Aniu Ja mam nadzieje ze bedziesz sie czuć świetnie całą ciążę jak chcesz pracować prawie do konca !!!!!!!!!!!!!!!
Kasiu wymiatasz tymi karteczkami wiesz ???????????????????????????? Kurcze czemu ja nie mam żadnego talentu co ????????????????????? :crazy: a może tak spróbuje z tym szydełkiem hehe :-)
Roza miłego dnia !!! :-)
Viola to czeka Cię najmilsze prasowanko :) Ja wyciągnęłam troszkę ciuszków po Jasiu ale nie za wiele tego, wiec trzeba bedzie robić naloty na lumpy i kupowac po pare ciuszków raz na jakiś czas !! Moze jutro sie wybiore bo P, jedzie we wtorek dopiero wiec bede miec czas aby sobie sama iść :)
losiczka sama nie wiem, pomyslę czy tak zrobimy czy poczekam jeszczez tą małą torebeczką ,a ona byłaby za 30zł czy za 50zł ????????????????

nie pamietam co jeszcze .......
Karolinka to na tygodniu poisze w weekendy ma wolne od BB także dopiero jutro bedzie :-)
Roszpunka ma remont łazienki wiec moze tez i dlatego nie pisze, mam nadzieje ze jednak sie pojawi, !!!!!!!!!!!!

MIłego dnia, mam nadzieje ze u Was lepsza pogoda niz u mnie ...... :crazy:

Kasiu - :-( jejuś ale mi smutno......... przykro mi ;-( kciuki na nowy cykl słoneczko, przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Roza haha to napewno bedzie miło :laugh2:
losiczka yyyyyy chodzi mi o cene no ten listonoszki jaką zamówiła sobie Karolinka ( czyli to jest ta zielona ze zdjęc ta) aha czyli 50zł ok bede wiedziec :) bo pisałaś ze 30zł małe a duże 50zł wiec juz nie wiedziałam ile ta by kosztowała :) a kuferek za ile ??????????????????????? aha i ten kolor pomaranczowy co wczoraj wstawiłaś próbki koloró to wygląda jak na tej torebeczce dla dziewczynki ?????????????????????

reklama
Czesc dziewczynki

Podczytywalam was od rana ale dopiro teraz mam sile napisac, myslalam ze umre znow prawy jajnik tak mnie napier***a ze ledwo leze:wściekła/y:, zyc mi sie normalnie odniechciewa
Nie dosc ze czlowiek nie moze w ciaze zajsc to jeszcze dostaje dodatkowy pakiet bolu i lez co miesiac ....do dupy z tym wszystkim a w tym miesiacu nawet nie ma szans bo w owu bede w PL :zawstydzona/y:

Ale nie martwcie sie szybko mi przejdzie troszke musze sie oswoic z kolejna porazka i humor mi sie poprawi :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry