• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej Kochane!wpadam na chwilke...a zaraz spac...Ania B: ja bede musiala na pewno do 34.tygodnia pracowac,ale nic lzejszego nie dadza?ja jestem pielegniarka na trakcie operacyjnym i moj lekarz nie widzi przeciwwskazan...a zyje i pracuje w niemczech i tu tez calkiem inne przepisy niz w polsce niestety...no ale co tam najwazniejsze ze na razie sie dobrze czuje i z dzidzia ok :)poki co nie moge sobie tez pozwolic na bimbanie w pracy,poniewaz tu kasa chorych placi tylko za 3 usg w ciagu calutkiej ciazy...dla mnie to niemozliwosc...dlatego musze za kazde usg 30 euro albo place za tydzien na 3 wizycie 150 euro i bede miala za kazdym razem usg robione do konca ciazy...a o 3 d to nawet nie marze bo 160 euro a poza tym to na przeziernosc karkowa tez 120 euro a na usg zeby wykryc nieprawidlowosci to 158 euro nawet za glukoze trzeba 40 zaplacic a o innych to juz nawet nie wspomne...to chyba musielibysmy kredyt wziac na rozyczke, toxoplasmoze i cytomegalie tez trzeba placic...sorry za mega dlugiego posta...u mnie w. pracy tez nie wiedza jeszcze bo mnie sie okres probny w pracy dopiero 1.go kwietnia skonczyl...to jeszcze rozmowa przede mna...a nie chcialam zeby mnie zwolnili z tego powodu a tak to mam umowe teraz na czas nieokreslony i nie bedzie im teraz mnie tak latwo zwolnic...a mam nadzieje ze bede mogla udac glupa i powiedziec ze dopiero teraz sie przypadkiem na wizycie kontrolnej dowiedzialam...moze przejdzie niektore babki maja @ nawet do 3.go miesiaca...Dobranoc Kochane moje :***

reklama
Ja jeszcze strozuje nie dawno skonczylam karteczki dla Rozi jak obiecalam.... z zyczeniami szybkiego plusika i dla Ani za tego plusika ktorego juz ma :-D P1070045.jpgP1070044.jpg

Witam sie niedzielnie porannie:-)

Katy ty to jak moja siostra. Ja juz wstawalam a ona dopiero szla sie polozyc he he:-). Sloneczko kartki przesliczne tylko na drugiej rzes zapomnialas domalowac;-)

Ilonko jak chcesz to uszyje ci taka listonoszke juz teraz a powtarzam zaplacisz jak bedziesz miala pieniazki. Tylko musisz wybrac kolorki:-).

Biapl witaj :-) Ja ciebie pamietam :tak:

Polisia polowa ciazy za toba teraz to juz z gorki pojdzie.

Aniu jak sie czujesz szczesciaro??? Dbaj prosze o siebie !!!!!!!! I o malusia !!!!!!!!!!!

Roza ODEZWIJ SIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Milego dnia dziewczynki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam się i ja:)

Biapl witaj ja też Cię pamiętam:)

Losiczka torebki cudo dosłownie:-D:-D:-D a powiedz mi one są w środku jednokomorowe czy jekieś są np 2 komorowe?

Katy super karteczki. Moja córka kilka lat bawiła się w tworzenie biżuterii a teraz coś wspominała o kartkach własnie:)

Powiem wam że ja taka ostatnio nie wyspana chodzę ale jak ja mam się wyspać jak muszę wstawać po 7 żeby przed 8 wziąć insulinę, później w ciągu dnia też nie mam kiedy się położyć bo albo muszę jeść albo mierzyć cukier ,albo szykować następne jedzonko i tak w kółko. Może się wyśpę jak Antek pójdzie do szkoły hehe.
I to ciągłe wymyślanie co tu ugotować żebym ja mogła zjeść i moja rodzina,żebym 2 obiadów nie musiała gotować. Bo na początku gotowałam po 2 obiady,ale prawie z kuchni nie wychodziłam.
Ale dobrze,że nie narzekają tylko mnie wspierają a mężowi na dobre wyszło bo schudł 2 kg hihi.

Ja dziś mam trochę prasowania ostatnia partia pieluszek i ciuszków małego:) Takie rzeczy to się z przyjemnością prasuje:-D

Miłej niedzieli kochane.

Witam się i ja w piękny słoneczny poranek :)
Katy kartki cudowne :tak: kochanie masz talent
Lasiczko twoje torebki wymiatają !!!!!!!!!!!!:szok::szok: a czuję się na razie dobrze dziękuję ;-)
Polisia dzięki słońce :)))
Bialp no dokładnie nie ma lekko ja planuję tak do 36 tc pracować ale to wszystko się okaże ale i tak muszą mi zmienić stanowisko pracy na lżejsze :D:D:D:D:D tak ze czekam do pierwszej wizyty i im mówię tutaj jest inaczej kobieta w ciąży jest chroniona od samego początku .

Małami Karola gdzie wy się podziewacie??

witam z rana ;]

biopl ja tez cie kojarze, to drozyzna tam u was

a u mnie jak tak dajej pojdzie to mama bedzie prala i prasowala ciuszki heh bo zanim mi meble przywioza to nie piore a czekam na nie i czeka ze chyba predzej urodze

zzagubiona no co ty jeszcze nie masz tych mebli masakra :( jak się czujesz?? jak Nadia??

Ps w UK kobiety w ciąży mają opiekę i leki za darmo nawet stomatolog należy się za darmo

reklama
Hallo Kobitki!!! Witam porannie! Normalnie wykończy mnie ta bezsenność:crazy:
Sylwia czuję, czuję, ale myślę, że to też zależy jak dzidzia jest ułożona. Z Emilkiem to czułam już w 12 tc:-D
Aniutka Ty jesteś teraz na takim etapie extazy jak ja! Tylko Ty, że ciąża, a ja, że córka:-D
Zagubiona ja to sobie zawsze prałam i prasowałam wcześniej, a później w kartonik taki papierowy, i po temacie (zawsze się bałam, że urodzę wcześniej, a jedynie Kacuś urodził się tydzień wcześniej:tak:)
Miłego dnia Wam życzę! U nas coś pochmurno dzisiaj.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry