• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
No to fajnie...bo moj M to sie bardzo na dziewczynke napala...mnie to wszystko jedno aby tylko zdrowe...Dzieki za odpowiedz...spadam do wanny...bo jakas taka do d... jestem...

Dzień dobry gwiazdeczki ;p

ja dziś z synkiem uwijałam się na podwórku, młody się uparł że będzie sadził kukurydzę:-D nie wiem skąd ten pomysł..ale ma jak tak bardzo chce:-D
a D w domu rządził, obiad pyszny przygotował..boszsz jak się objadłam...teraz kawa i reeelaksik:-p

Ilona czyli jednak gość znów zawitał pod drzwi, dobrze że policja się tym zajęła, a ty miałaś spokojną nockę
Losiczka jupiiii za małpę ;)
Ania no baaa jasne że wybaczamy, możesz fruwać, chodzić do tyłu..co chcesz, patrzeć na twoj wykres to sama radość :)
Roza wiesz, rozumiem. Ja w tym cyklu już miałam takie zajawki że się budziłam wcześnie rano i już się kręciłam, stresowałam, co z tempką, jaka będzie, czy wyjdzie zaburzona itd..:confused2:
Roza z takiego pięknego seksu niewymuszonego będzie piękny mały człowieczek :) &&&&&&&&&& :)
Axarai no no no gratuluję pierwszych zakupów Adusiowych :)
Biapl :) witam :)

Pozdrawiam wszystkie ;)

Biapl to tak jak większość z nas... samopoczucie do d... ;-)

Truskafffka no musiał mnie zachęcić trochę:-p. Dokładnie mam tak samo:-(
Kochanie to się jeszcze okaże bo u mnie cykle porąbane.
Synuś popcorn będzie robił z kukurydzy;-)

Nasza Maja też na podwórku od 12tej.
Lecę już ja do domu ściągnąć:-)

witam ale pospałam :szok:
Axarai ja też od razu rzuciłam palenie :tak:i nawet mnie nie ciągnie tylko sie zastanawiam czy to nie za szybko tak od razu przestać palić ?? no i piękne rzeczy kupiłaś :)))
Bialp witaj
Roza z tym testem owu moim zdaniem dobrze ja robiłam co miesiąc :)
ale powiem wam że mnie pomogło szydełkowanie bo wyluzowałam na maxa nic mnie nie interesuje tylko robótki :-p:tak:
zzagubiona pochwal się zdjęciami

axarai - pamietasz jak mieliscie przytulanka w cyklu kiedy zaszłaś w ciążę?

ja z Mateuszem wymiotowałam okropnie, teraz pomimo ciąży bliźniaczej czułam sie duuuuuuuuużo lepiej, wymiotowałam mało, generalnie czułam sie całkiem inaczej.

Ja z Jasiem strasznie sie czułam, wymiotowałam do 7 miesiąca, koszmar a od 7 miesiaca zgaga jak stąd jak do wieczonośći !!!!!!!z aniołkiem było tak samo, do konca wymioty w sumie, a teraz ............. NIC czuję sie bosko, zgada męczy juz od dawna i ja tak myslałam ze to tez przez to ze to córeczka, no ale kazda ciąza jest inna czy to męska czy żeńskwa jest inna, i juz sie o tym przekonałam :) NO ALE WY TO JUZ WIECIE :p
biapl wpisałam Cię juz do tabeleczki :) WITAJ :)
Ania widze że Cię śpiączka ciążowa złapała ???????? jak masz okazję to śpij ile sie da :) a TY kochana bedziesz pracować do kiedy ??????? tzn myslisz aby isc na jakieś zwolnienie ???????????

Ostatnia edycja:
Ania oczywiście, że trzeba rzucić od razu, jak się nie potrafiło wcześniej (tak jak ja np.) Zresztą do tej pory jak czuje dymek to mam zaraz cofki, a co dopiero palić:eek:
Lori oczywiście że pamiętam:-D Staranka były 23/24 ,24,25,26 grudnia, po ile razy to przez wstydliwość nie wspomnę:-D, a był to 10,11,12,13 dc. Kiedy była owu nie wiem. Ale cały czas myślałam, że mogła być około 28, ale teraz zastanawiam się, czy nie miałam O+12, tzn. owu była rano 23, a M przyjechał 23 w nocy. Myślę tak dla tego, że poprzedni cykl miałam 26 dni, i według USG ciąża jest starsza.

no ja sie teraz zastanawiam jaką taktykę przyjąć :) ... małża wysłałam do apteki po testy owu to zaraz sikne i zobaczymy co tam będzie , lub jeszcze nie będzie bo może za wcześnie.

Wieczorem przychodzi do młoedo teść a my sobie idziemy ze znajomymi na bilarda :)

axarai - czujesz juz ruchy?

edit:
w aptece nie mieli testów .... no to czekam do jutra

Ostatnia edycja:
reklama
Lori Kopanko to mam już od 15 tc:-D Teraz to już kopie na całego, i straaasznie jej się nie podoba jak pozycję jakąś przyjmę nie po myśli panienki:-D łożysko mam na tylnej ścianie, malutka na nim leży główką w dół (przynajmniej tak było we wtorek), więc kopanko czuję mocno. Trzymam moc kciuków, żeby teraz udało się bez problemów i wysyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ żeby ładnie poszło!!!

I miłej zabawy z M!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry