Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie wiem skąd ten pomysł..ale ma jak tak bardzo chce

. Dokładnie mam tak samo:-(
i nawet mnie nie ciągnie tylko sie zastanawiam czy to nie za szybko tak od razu przestać palić ?? no i piękne rzeczy kupiłaś 

Staranka były 23/24 ,24,25,26 grudnia, po ile razy to przez wstydliwość nie wspomnę
, a był to 10,11,12,13 dc. Kiedy była owu nie wiem. Ale cały czas myślałam, że mogła być około 28, ale teraz zastanawiam się, czy nie miałam O+12, tzn. owu była rano 23, a M przyjechał 23 w nocy. Myślę tak dla tego, że poprzedni cykl miałam 26 dni, i według USG ciąża jest starsza.
Teraz to już kopie na całego, i straaasznie jej się nie podoba jak pozycję jakąś przyjmę nie po myśli panienki
łożysko mam na tylnej ścianie, malutka na nim leży główką w dół (przynajmniej tak było we wtorek), więc kopanko czuję mocno. Trzymam moc kciuków, żeby teraz udało się bez problemów i wysyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ żeby ładnie poszło!!!