• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonka tabelka prześliczna! pięknie napisałaś, że mam 39:-D W szpitalu napisali mi na wypisie 40, no bezczelni nie:crazy:
A to mój łup wczorajszy:-D
IMG_0301[1].jpg bodziak, 2 czapusie i opaska
IMG_0302[1].jpg 2 pak geterków, bolerko
IMG_0303[1].jpg różowo-biały dresik

reklama
Roza hej :) nie wiem co sie dzieje ale ostatnio prawie każdy cierpi na ból głowy, moze ciśnienie ??????????
Co do pomiarów, jesli czujesz ze było by tak lepiej, to rzuć w kąt termometr i na luza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:
zagubiona to TY pewnie tylko paluszkiem ruszasz :) tzn leżysz i pokazujesz swojemu co jeszcze trzeba robić :laugh2:

Mój P zaraz bedzie w domciu :) O jak dobrze ............;-) ;-) zazyczył sobie talarki na obiad wiec idę mu zrobię szybko, niech sie cieszy !!!! ;-)

axarai jejuś ale kupiłaś śliczności !!!!!!!! Ojjjjjj kochana TY to teraz w raju jesteś co ????????? ;-)

Axari ładne no no:-D

Ilonka tak czuję:tak: właśnie siknęła mna test owulacyjny i chyba pozytywny bo kreski takie same.
Nie potrzebnie to zrobiłam ehhh:wściekła/y: miałam wyluzować - nie da się:no: a został jeszcze jeden test:zawstydzona/y:

Ilonka no jestem w raju! Stoję i patrzę na te cuda i nie dowierzam, że mnie to szczęście spotkała! Tylko tak mi smutno jest bo wiem jak Ty się czujesz, i tak głupio jest tak się chwalić:sorry:, wiem jak ja się czułam kiedyś!

Ostatnia edycja:
axarai PRZESTAŃ !!!!!!!!!!!! mów, ciesz sie jak wariat, Ja kocham tego mojego maluszka który bryka w brzuszku, i nie ważne czy to Julia czy Pawełek, a na Julie jeszcze mam czas prawda ??????? :-) także wiesz........ a gdzie jak nie tu możesz szaleć ze szczęscia !!!!!!!!!!!!!!!
Roza no to TY działaj, ale na luuuuuuuuuuza !!!!!!!!!!!! ano, własnie łatwo sie mówi a co innego wychodzi w praktyce - ZNAM TO KOCHANA AZ ZA DOBRZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
łap fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-)

Ilonka działałam przed północą he he,liczę że coś tam się utrzyma ha ha:-D łapię fluidki, łapię:-) no na luza boto mąż mnie zaprosił na seksik a nie ja go ciągnełambo trzeba.
Jakiś tam pozytyw jest, ale nie myślę o tym już co będzie to bedzie:-)

Sylwia młoda,młoda:-)

Biapl witamy:-)

Ostatnia edycja:
Aha! No i mam 28 lat,a plec dzidzi to jeszcze nie wiem,ale mysle,ze chlopak,bo nie mam absolutnie zadnych symptomow na dziewczynke...jak to sie mowi...ani porcelanki nie tule ani nic a to juz koniec 11.tygodnia,az sie boje,ze cos nie tak, tylko spie calymi dniami...a jak u was z symptomami...

reklama
Biapl witam serdecznie!!! U nas z symptomami to różnie, ja miałam mdłości do 13 tygodnia, i cierpię ewentualnie na bezsenność, no i tyje masakrycznie, jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży, to przestałam palić, i to też pewnie jest powód.
Ilonka no pewnie, że jeszcze dasz radę! I życzę z całego serca!!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry