• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
No to ja tez czekam zagubiona na fotke pokoiku :)
Ja mialam coreczke ulozona po prawej stronie na nerce czulam ruchy kopniaczki ale nie byly takie silne za to ucierpiala moja newrka bo przez tebn czas lezal na niej klocuszek bo urodzila sie 8 dni po terminie z waga 3640 g powiedzieli mi ze nerka dostala porzadnie po dupie ;/
Jane udanych zakupow :)
Ja siedze i glowa mnie boli poszlam spac po 3 a wstalam po 7 ;/ bylam u kuzynki i sioe zasiedzielismy dzieci spaly a my siedzielismy i gadalysmy .

hej lori fajnie że jesteś,
to ja zmykam już, może jednak uda mi się od tego oderwać...
na pewno będę wieczorem
aniu jeszcze raz gratulację

Właśnie nadrobiłam kilka ostatnich stron i tu takie wieści

Ania
- gratulacje!!!

Zagubiona
- koniecznie pochwal sie pokoikiem!

Ilonka - o co chodzi z tą policją?

Losiczka - dobrze że jest @ ... ja sobei kupie testy owu żeby sprawdzić czy w ogóle będę miała czy coś sie pokitrasiło i czy ja napewno miałam @.

Ja sie troche mało udzielam bo raz że po pracy jestem zmęczona a i w domu coś trzeba porobić a dwa to było mi troszke przykro jak tu zajrzałam ostatnim razem i uznalam że lepiej sobie pójść niż napisac coś niemiłego.

trochę się przejaśnia to my dzisiaj robimy sobie wycieczke na dinozaury...Mati lata po pokou i kwiczy ze szczęścia. Pewnie nas tam wypizga ale co tam.

Hallo Kobitki!!!

ANIUTKA WIELKIE GRATULACJE I MILION
KCIUKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!

Już widzę jak tam skaczesz z radości!!!
Ilonka wizytę połówkową USG mam na 27 kwietnia, i w ten sam dzień normalną u gina, bo u nas robią wszystko osobno. A data urodzenia 30.12.1972
:-D
I to będzie już moja ostatnia wizyta w Polsce:-) W długi weekend przeprowadzamy się do Niemiec:-D
Losiczko ja też zamówie torebkę u Ciebie:-D Jedną już upatrzyłam, ale poczekam co jeszcze w poniedziałek pokarzesz.
Teraz śmigam do lumpexiku poszperać, bo dziś dostawa, a wczoraj zakupiłam pierwsze oficjalne rzeczy dla mojej Adusi:-D
Hallo Lori ​wracaj wracaj!!!!

reklama
Zagubiona Ilonka jeszcze raz dzieki .Ja poprosze adres do was to w podziece chociaz skarpetusie wysle i mowie powaznie !!!!!!!

Ilonko wpisuj sloneczko termin nastepnej @ 12,05 a cykl staran hmmmm...... wpisz ze 8 bo przeciez nie 1

Lorelain ja tam zadnych testow nie kupuje wszystko zostawiam naturze. Juz sie nie nakrecam choc pewnie tempke bede mierzyla:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry