• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
no to @ powinna byc mniej wiecej dzisiaj to by byl 33 dc w tamtym cyklu tak dostalam wiec teraz nie wiem :P a mija nam wlasnie 9 miesiac od koad przestalismy sie zabezpieczać

ilona nie pamietam ale kolo 26 tc chyba dostalam w zebra, twoj malutki jeszcze ma tyle miejsca ze dzis lezy glowka w dol jutro juz nie jeszcze sie krecic moze u mnie dopiero w 28 tc mala ustawila sie glowka w dol i jedynie co to czasem przekreca sie tak jak maluszek Violi

Ilonka nie mam ustalonego cc, mam nadzieję,że Antek się jeszcze przekręci,na pewno bardzo chce bo popołudniami tak się wierci jakby chcial już wyjść przez skórę hehe. Z tym ,że jeżeli się przekręci a będzie ważył koło 4 to i tak czeka mnie cc bo mam zwężoną miednicę. A w 25 tyg to mój też leżał już główkowo.

No to witam się i ja moje gwiazdeczki :-)

Ilonko no i bardzo dobrze,że go pogoniłaś... Lepiej dmuchać na zimne...

zagubiona fajnie,że w lepszym humorze :-) A co, odstawiłaś już szydełko ? Bo niczym się ostatnio nam nie pochwaliłaś :-(

losiczko no i super,że w końcu przyszła :) Już spokojniejsza na pewno jesteś:)

A ja się wczoraj poprztykałam z moim m... ehhh... normalnie mam jakąś huśtawkę nastrojów... Ale on też bez winy nie jest... co prawda jakaś pierdoła, ale trafił na zły dzień...

witam,
ilona nie ma co czekać tylko dzwonić, po to jest policja. Dobrze zrobiłaś.
roza tak czasami bywa że nie ma jak się opanować i kłótnia gotowa...
zagubiona a ja czekam na zdjęcia pokoiku:tak:

idę włosy wysuszyć... jakoś bez entuzjazmu wybieram się na te zakupy...

reklama
Mnie sie ciągle wydaje ze On jednak tak leży ciągle bo nie ma dnia abym nie czuła go bardzo nisko przy pęcherzu a jednoczeście w górnej częsci brzucha !!!!! tzn co sie rusza czy kopie to czuć w dole i na górze !!

Kotki lece na zakupy jakieś bo obiad trzeba zrobić a w lodówce pustki, ehhhh niestety ale Jasia musze ciągnąć w te kolejki buuuuuu

Jane udanych zakupów, przez chwilę nie mysl o tym tylko się rozerwij !!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry