• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Chyba każda gwiazdeczka juz sobie poszła lulać ?????????????
a Ja wyjątkowo jeszcze jestem, malutka partyzantka, no ale to dlatego ze zadzwoniłam o 12 na policję, i po 3 minutach juz byli, ufffffff i mogę spać spokojnie dziś !!!!!!!!!!!!!! okazało sie ze to mega staruszek, ledwo co chodzący no ale jednak bezdomny, wygonili Go, i skubaniec myslał ze pójdzie w klatki obok ale oni czekali az odszedł na dobre , mam nadzieje ze nie wróci juz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no a jaki był zdziwiony na widok policji, myslał chyba ze bedzie szeleścić po nocach ciort wie czym ale chyba reklamówkami i smrodzić mi pod drzwiami !!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

oooooo koniec 24 tygodnia JUPI !!!!!!!!!!!!! :-) No i moje dziecko ponad 2 tyg temu wazyło prawie pół kg , wiec teraz juz ponad zapewne !!!!!!!!!!!!!!!! :-D :-D

DOBRANOC ;-)

Ostatnia edycja:
witam z rana widze ze ja dzis pierwsza hehe ale spac nie moge energia mnie roznosi i geba caly czas sie smieje ze w koncu robimy ten pokoik hehe

Ilonko no i dobrze moze juz sie nie pojawi oby, co do dzidziulki to moja tak mniej wiecej 100g tygodniowo przybierala w tym okresie wiec twoj maluszek z 700g juz pewno ma ;]

reklama
Dziendoberek:-)

ANIU KOCHANA MOJE GORACE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisalam mojej przyjaciolce ze 2 kolezanki z forum ujrzaly 2 kreseczki na tescie a ona na to ze teraz kolej na mnie he he

Dziewczynki dostalam dzisiaj @ hura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ilonko ale prosze cie wyslij mi jednak te luteine w razie czego
;-) bede spokojniejsza. Dziekuje :-)

Milego dnia babeczki ja mam dzisiaj troche do polatania. Buziaczki :-)

Poprosze o fluidki pod wykresem
;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry