• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

losiczko jak chcesz to ja moge ci zalatwic cale pudelko bo we wtorek albo w srode bede u gina to mi wypisze recepte ;]

a fluidki tylko rozowe wysle ci tu bo nie mam konta na enpr ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a co tam niech beda takie duze by latwiej bylo je lapac

reklama
Zagubiona dziekuje za fluidki no i te rozowe ach:-):-):-). To ja ci podam adres na priv to wyslij jak mozesz recepte. Bardzo dziekuje bo ja zanim sie dopcham do lekarki to troche minie.

Ilonko moje dane 30,04,1972

Ostatnia edycja:
WITAM SIE I JA :)
losiczka a nie mówiłam ze małpa przyjdzie juz lada chwila ??????? Super, bardzo sie cieszę, bo ja póki nie dostałam @ czułam ze stoję w miejscu a to mnie okropnie drażniło, a luteinkę wyślę w poniedziełek, nie ma sprawy :)
Ja wysyłam i tu i pod wykresem fluidki tylko ze mohe niebieskie i nie wiem czy takie być chciała,:-( także jak coś to niech ktoś inny łapie ,coby sie nie zmarnowały :-)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zagubiona
bardzo sie cieszę ze tryskasz energią i dobrym samopoczuciem :)
Katrina a TY kochana cierpisz na bezsenność ?????????????????????

zagubiona no co TY ???????????? poważnie az 100 gram na tydzien ?????????????????
:szok: zresztą możliwe bo ma ostatnio tyle siły ze hej, wiec chudzinka to z pewnością nie jest heh

ilonko Alan jak sie urodzil w 25tc to mial 790 gram ;] z mala mialam w 23 pol kg a w 28 jak w szpitalu bylam miala juz 1,2kg pozniej w 31 tc ok 1,6 kg a teraz w 33 juz 1,8kg

losiczko ok wysle tylko ze lutke bo mi na jednej recepcie wszystkie leki wypisuje a pewno nospe forte dostane itp tak wiec wiesz hihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
losiczka a termin @ i jak wpisać cykl starań ????????????
zagubiona powiem CI ze az zazdroszczę tej wagi małej teraz, !!!!!!!!!!!! łatwiej bedzie CI ją urodzić jak taka malutka jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chciałabym aby Pawełek wazył góra 3,500kg, było by łatwiej, a tak to Jaś ważył 3,700 i cięzko mi było przy partych bo pól godziny parłam pierona !!!!!!!!!!!!!!! ale dziewczynki z reguły są mniejsze z tego co wiem :) także TY bedziesz miec lżej z pewnością :)

heh to sie okaze bo ona lubi niespodzianki robic heh teraz sie okaze ze jeszcze ja przenosze ;p ale tak czy inaczej jezeli by wyszlo ze urodze w terminie i mala ma wiecej niz 3,5 to kurcze tylko cc by macica mi sie nie rozlazla na szwie przy parciu heh ale powiem ci ze jak lezalam w szpitalu to kolezanka chlopca urodzila 3,3kg jedna dziewczyna po terminie 3.2kg a jedna 3,5 wiec jakies malutkie te dzieci rodza sie wyjatkowo hehe

no tak bo mała nie moze wiecej niz 3,500 wazyć abyś urodziłam naturalnie, hehe w cale bym sie nie zdziwiła jakby faktycznie tak było ze ją przenosisz :laugh2: ja chyba urodzę znów byczka tak mi sie zdaje, bo Jaś byłby wiekszy jakbym urodziła w termienie, wiec chyba by mnie juz rozerwało :laugh2: ale bardzo chce znów naturalnie rodzić, moze za drugim razem by mi sie upiekło i by mnie nie cieli !!!!!!!!!!!!

pamiętasz kiedy czułaś małą pod żebrami ??????? mnie sie czasem zdaje ze jak siedze to mnie strasznie coś uwiera pod lewym żebrem przeważnie , ale chyba ta macica jest jeszcze niżej i mały chyba nie dostanie noga !!! zresztą nie wiem juz sama jak to jest !!

Ostatnia edycja:
Witam sobotnio:)

A mi się szykuje 4 kilogramowy byczek hihi o ile donoszę do końca,ale chociaż jest pewne że nie przenoszę.Czyli najpóźniej 2-3.06 będzie z nami:)
Ja małego pod żebrami wcale nie czułam ani nie czuję tak mi się wydaje,że jakoś nisko jest i chyba ułożony poprzecznie,zobaczymy co tam u niego 24.04

Ilonka dobrze ,że pogoniłaś drania nocnego,co on sobie myśli echhh nie macie domofonów?

Viola ale mały leży główką w dół tak ???????????????? Bo Pawełek tak leży, no ale jak na ten tydzien to chyba jednak macica jest niżej wiec moze coś innego mnie uwiera i juz !!!!!!!

kochana mamy domofon, ale niektórzy jak wchodza czy wychodza nie zatrzasną drzwi pożądnie i moze sobie kto chce wejśc, ja to wczoraj juz wyszłam i zamknęłam jak policja odjechała aby moze nie wrócił znów dziad !!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry