• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

a ja wam powiem ze ciaze z Alankiem jak i teraz przechodze podobnie jezeli chodzi o objawy zadnych mdlosci zachcianek jako takich objawow typowo ciazowych bol plecow taki sam kosci lamia tak samo jedynie co to teraz czasem zgaga zlapie no ale teraz juz duzo wyzej jestem wiec nie moge porownac no ale do tego 25tc tak samo dlatego te zachcianki slodkie to dziewczynki kwasne chlopcy to bzdury bo w obu ciazach ciasto zagryzam kiszonym ogorkiem to samo z odbieraniem urody wszyscy mowia ze wygladam bardzo ladnie jak na chlopaka klaki rosna mi tez tak samo

ania zdjecia dam jak bedzie juz gotowe wszystko bo narazie to jeden wielki balagan heh

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
04042012486.jpg14042012544.jpg14042012546.jpg14042012543.jpg12042012532.jpg12042012528.jpg

To dopiero początek...:-)

Jestem dziewczynki :tak:i was podczytuje w przerwie malujac pazurki
Losiczka szalejesz :-D
ps a o jakim materiale myslalas na moja torbe? Ty sie na tym lepiej znasz :tak:

Jane gora i dno z ekoskory bezowej a srodek z materialu(taki grubszy) kolor bezowy

1, Kolor czarno-smietankowy 25cm na 20 cm wysokosc
2,Kolor pudrowy roz 30 cm na 40 cm wysokosc
3 Kolor bezowy 30 cm na 40 cm wysokosc
4 Kolor popielaty 30 cm na 40 cm wysokosc
5 Kolor zielono -oliwkowy Karolci zamowienie:-) 30 cm na 35cm wysokosc
6,Kolor czarny duza torebka 35 cm na 40 cm wysokosc

Katy ja szyje z ekoskory . Zamawialam dzisiaj jeszcze 4 kolory i prosilam o probke grubej ekoskory bo na ten twoj fason to musi byc sztywniejszy material.

Roza kurcze sprawdzalam na poczcie wysylka za pobraniem to 15 zl :-( wiec chyba podam ci numer konta i wysle przesylka za 5 zl co ty na to???

Ostatnia edycja:
jestem i ja
byłam w kinie na battleship fajny filmik ale nie wytrzymałam całego seansu musiałam na siku:-p
Axarai wczoraj nie zastanawiałam się nawet minuty nad rzuceniem :) nie ciągnie mnie myslę o moim skarbeczku
Ilonko ja mam zamiar pracować do samego końca bo tutaj jest znacznie inaczej niż w PL L4 płacą 82 F tygodniowo więc nie ma takiej opcji ale pracodawca musi dać mi lżejsze stanowisko pracy :tak::-)co już mnie cieszy bo mam dość gonitwy
zzagubiona czekam na zdjęcia z niecierpliwością :tak:

widze że Katy i Jane przystępują do klubu szydełkowego
a gdzie Karolcia??

losiczka to ja chyba juz wiem ze zamówię sobie oprócz tego mojego kuferku także ta co zamówiłam Karolinka !!!!!!! Piękne wszystkie torebeczki, i chętnie bym wszystkie miała w domu ale majątek bym straciła , także bedzie zamówienie na 2 sztuki jak bede miec pieniażki :) do tego czasu moze wrzucisz jeszcze inne rodzaje :-)

DOBRANOC GWIAZDECZKI
:-)

reklama
Ilonka ależ się miałaś nerwów z tym gościem, dobrze, że zadzwoniłaś po policję.
Losiczka @ przyszła to teraz mam nadzieję, do przodu, trzymam kciuki!
swoją drogą piekne torby!
Zagubiona też mi się wydaje, że z tym jedzeniem i wyglądem to takie troszkę zabobony :)
Axa cieszę się, że już czujesz ruchy ;-) faaajnie!
u mnie daje w kość, jak głodne, wpędzi mnie w żarłoczność jakąś! swoją drogą ładne rzeczy kupiłaś, ja jeszcze zupełnie nic nie kupowałm, ale wczoraj zaszalałam dla siebie z balerinami, bo w obcasach ciężko mi jakoś :D
Ania gratki i wysypiaj się ile da! :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry