• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Katy sloneczko glowka do gory. Popatrz na mnie ja znowu zaczynam od poczatku. Ty masz jeszcze czas a ja :-(

Ilonko ta listonoszka jest naprawde pojemna napewno wieksza niz ten twoj kuferek a kolor pomaranczowy to taki jak uszka kotka:-)

Roza jutro wysylam:-)

reklama
Oj tyle sie spisalam i dupa wcielo a moglam skopiowac

Losiczka Roza dziekuje juz troszke lepiej jakos czlowiek widzi swiat bardziej rozowo jak nie boli.......
Losiczka moze bedziesz wrzucac wzory materialow czy kolorow na swoim profilu??? Byloby latwiej je znalezc niz na stronach bb, a ja sobie jeszcze sparwdze wzory bo chce mamie jeszcze zamowic i powiem ci co i jak :-)
Roza a u ciebie dzisiaj lub jutro owulka dzialaj kochana .....dzialaj fajnie by bylo gdyby tabelka staraczek malala a ciezarowek zwiekszala sie :-D

kurcze ale mi sie spodobały ... trzecia chyba najładniejsza tylko kokarda mniejsza musiałaby być :) ... też chętnie kupię !

Katy - przytulam :( .... może wiosna przyniesie nam wszystkim dużo więcej szczęścia

a ja sie zbieram w sobie na jakieś zakupy ubraniowe do pracy, ale że pogoda okropna to z domu nie chce sie wychodzić... brakuje mi do obiadu masła orzechowego więc i tak musze wyjść.

randka z mężem prawie udana ... na bilardzie było fajnie, później troche gorzej. Ja juz zgłodniałąm i chciałam iść do restauracji na kolacje, znajomi chcieli w biegu chamburgera, ja z jednej strony nei chcialam ich naciągać na koszty z drugiej strony ja bardzo rzadko wychodzę razem z mężem i oczekuje czegos więcej, a chamburgery na randkach jadło sie w liceum i ewentualnei na studiach. Myślałam że pójdziemy do indyjskiej a skończyło sie na pizzy eeeeeeeeeeh ... małż sie chyba podtruł obiadek na dinozaurach i marudził że go brzuch boli. Teść jako opiekunka się spisał na medal więc muszę go wykorzystywać cześciej. Dziadek sie z wnukiem wybawił, ja z mężem mialam wyjście więc każdy zadowolony :)

Ostatnia edycja:
Kasiu bardzo mi przykro :(( trzymam kciuki za wizytę u gina może w końcu coś wyjaśni

u mnie zaczynają się upławy kawa z mlekiem plus brązowe nitki :(((((( dzisiaj leżę ale jutro muszę iść do pracy więc wszystko się okaże w ciągu kilku dni szlak.......................

Dzień dobry kochane, ja znów na chwilkę znad gara z barszczem czerwonym ;))). Pogoda paskudna, myślałam, że uda nam się wyskoczyć na spacer ale niestety więc biegam w maseczce na paszczy i na włosach dzień spa łazienkowego. Staram się zajmować czas, żeby ie myśleć... a to o temperaturze, a to o jajnikach, jak mnie dopada nerw to staram się 3 razy wziąć głęboki oddech. Tak bym chciała, żeby ta @ już się nie pojawiła... jak nie w tym miechu to za 2-3... żeby wszystko było ok. Każdej staraczce tego życzę.

reklama
Ania nie martw sie duzo kobiet tak ma w terminie @:tak: wszystko bedzie dobrze;-)
Dominika fajny taki dzien spa:tak:, tez chya sobie musze taki zapodac ale napewno nie dzisiaj a z tego wszystkiego wybiore sie chyba w Pl na mikro-dermabrazje :tak: ostatnio bardzo fajna skore na buzce mialam po tym :-)
Jane ja jak tylko zobaczylam to przeloaczylam jakos nie chce na razie dokladac sobie smutkow wystarczy mi to jak sie czuje:-( ............a ty kochana silna jestes :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry