• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Oj Ania nudy na maxa:baffled:ale ja sie akurat ciesze bo umieram dzisiaj nie dosc ze bol brzucha wrocil to jeszcze cos mnie zlapalo i latam z rozwolnieniem do kibelka co 10 min :szok: a ty sie juz tyle nie martw jak ogladalas te wykresy to napewno zauwazylas ze wiele z nich tak ma wiec glowka do gory ;-)

reklama
Witam...kanapowa niedziela..:-p

Roza oo cosik wiem o porąbanych cyklach:baffled: ale przynajmniej teścior ow pozytywny;-)
Ania
no cholercia chyba wezme się za robótki:-p
kiedyś cosik próbowłam, zrobiłam sobie chustę-tyle że nie szydełkowałam tylko z wełny na drutach ;p
Lorelain fajny teść :) trzymam kciuki za starania :)
losiczka ale ładne cuda robisz :) :tak:
a torba z hello kity wymiata!!!!!!
Katy śliczne kartki !!!:tak: ehhh małpa...dałaby sobie spokój z nawiedzaniem comiesięcznym...
&&& za lepszy humorek ;)
Violka no właśnie przy cukrzycy człowiek w kółko myśli co zje, przygotowuje, je, kuje się, bada...:rofl2:

domiśka o tak, zajmuj głowę wszystkim co możesz. Czekanie nie jest przyjemne, ale taka kolej rzeczy, trzymam kciuki za II kreski :)

Agnieszka zdrówka dla synka, biedaczek :(

Hej dziewczynki:-) Jestem i ja... Ale dzis się nie postarałyście i nie maiłam zbyt wiele do nadrabiania... :-(

Katy i Jane ja też jestem zablokowana u Was:-(

losiczka kurde no, wrzucasz te torebki i kusisz jak szatan...:-) Bo ja ostatnimi czasy mam świra na punkcie torebek, ale muszę się wstrzymać póki co... Ale będę o Tobie pamiętać, bo mi się kuferek marzy, bo jeszcze nie mam :-)

Katy już sie nie mogę doczekać mojej karteczki :-):-):rofl2::-):-)
No i tyle pamiętam...

Ostatnia edycja:
witam z rana ;]

aj wybaczcie kochane ze wczoraj sie nie odzywalam ale kurcze niby taki maly pokoik a tyle roboty ze hej heh cale mieszkanie to jeden wielki bajzel nie wiem jak ja to wszystko tam upchalam hihih :eek: od wczoraj pomalutku ogarniam wykorzystalam ile sie da meza ale zostalo jeszcze tak duzooooo eh dzis pomalutku bede konczyc tak by jak wroci m z roboty poodkurzal i podlogi umyl bo kurzu tyle ze glowa boli :szok:

Kasiu przytulam i mocno mocno trzymam kciuki &&&&&& za kolejny cykl, a moze kochana bedzie tak ze jak tylko ja sie rozpakuje (a to juz lada moment) to zwolnie miejsce brzuchatek na ktore szybciutko ty wskoczysz :-) 182foetus_stronka-agusi.gif

Aniu takie upławy w ciazy to normalne dopiero jak sie pojawia krew to powod do niepokoju tak wiec kochana uszka do gory bedzie dobrze :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zzagubiona jak sie czujesz?
Ja właśnie do pracy jadę czuje sie dobrze nic nie boli ale wiesz wole dmuchać na zimne zobaczymy po całym dniu w pracy. No to życzę szybkiego końca z tym pokoikiem ;) miłego dnia wszystkim

Aniu dobrze sie czuje :* jak narazie heh zaraz pewno spanie mnie zlapie wiec korzytam z chwili i naklejam naklejki na sciane ';p to kochana tak ostroznie prosze w pracy :*

Dzień dobry "Gwiazdeczki".

Nadrobiłam posty minionego weekendu i niestety niewiele udało mi się zapamiętać ;(

Aniab- Gratulacje ogromniaste!!!

Losiczko- pełen szacun za talent, nieskromnie powiem, że ta moja jest rewelacyjna, ale podoba mi się także ta jasna w krateczkę ;) Cieszę się, że @ przylazła. :)

Lori- dobrze że jesteś

Katka- tak mi przykro, ale qrcze za chwilkę znów suchy ląd ;)

agnes, aniab- trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty;

jane- jak po Twojej wizycie, bo chyba nie doczytałam ;(

Roszpunko- gdzie jesteś.

a gdzie pamela?

axari- ciuszki rewelacyjne, gratuluję udanych zakupów;

zagubiona- Ty się niczym nie denerwuj tylko odpoczywaj. :)

Ilonko- tabelki są b. ładne. Ja mam urodziny 28 grudnia ;)

No i to chyba tyle ile pamiętam ;( Przepraszam...

Ja w weekendy nie wchodzę zazwyczaj na forum, bo po pierwsze netu brak u teściów, a łączenie się przez kom bywa upierdliwe, więc po całym tygodniu przed komperm- po prostu odpuszczam.

Miłego dzionka dziewczynki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam i ja:)

Zagubiona to my we 3 zrobimy miejsce staraczkom bo Ty ja i Katrina mamy podobny termin:) Kiedy teraz masz jakąś kontrolę?

Ania
mam nadzieję,że masz spokojną pracę i się nie przemęczasz?

Truskafka
wiesz ,że jak miałaś cukrzycę w pierwszej ciąży to istnieje duże prawdopodobieństwo,że w każdej kolejnej też będziesz miała?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry