• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
małami dziekuję ci bardzo. zaraz jak wyjde z gabinetu się odezwe. wizyte mam na 16,15 ale moze byc poslizg. tez jestem ciekawa co dzisiaj się dowiem. mam nadzieje ze potwierdzi synusia.

uciekam kochane. mam troszke jeszcze do zrobienia. buziaczki dla was.

Hallo Kobitki!!!
U nas nareszcie trochę słońca, ale zimno jak byk, chyba trza cieplejszą kurtkę wyjąć:crazy: ale coś słyszałam, że na długi weekend ma być upał! (podobno)
Dziewczynki Kochane, czy Wy wiecie, że zostało jeszcze 10 dni i Mój M przyjeżdża po Nas! W nowym mieszkanku zostały jeszcze podłogi do położenia i zamontowanie kuchni :-) I nareszcie będziemy razem. Taka jestem pozytywnie naładowana, że jak spojrzałam na mojego storczyka wczoraj, to wydaje mi się, że wypuszcza łodygi i to nawet dwie, pierwszy raz w życiu, nigdy mi się nie udało jeszcze!
IMG_0483[1].jpg myślicie, ze te dwa zielone "cosie" między liśćmi, to będą kwiatki?
Życzę Wam równie pozytywnej energii i miłego dnia!!!!

Siet :wściekła/y: pradu nie bylo. Remontuja u nas ulice i kopara zlamal slup :wściekła/y: no to go wymieniali 2 godz.

Dziewczynki no kurde ja jestem dumna ze swojego wieku :-D z wygladu to czasmi hi hi

Agnes trzymam kciuki za wizyte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Karolciu ty nadal mi nie potwierdzilas tego czwartku :-(

ILONKO ZLOTKO TY MOJE DOSZLA LUTEINKA DZIEKUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

katy ja myślę, że tym razem on to poważnie traktuję,
póki co pali jednego dziennie ale to i tak super ograniczenie. Oby tylko wytrzymał.

losiczka no takie niespodzianki mogą nieźle wkurzyć...
rozia ja też mam dziś squasha ale nie chce mi się za bardzo iść:-( poza tym dziś zaczyna się finał plusligi i chcę mecz oglądnąć.
Ale dziewczyny pewnie mi spokoju nie dadzą i mnie wyciągną.

axa w jakim mieście będzie teraz mieszkać? Na stałe przeprowadzka? A z tego storczyka to nie chcę cię martwić ale równie do dobrze może po prostu korzeń wychodzić...

Jane Frankfurt nad Menem:-D I myślę, że na stałe, M pracuje w niemieckiej firmie. Wiesz, no ja sobie tak myślę, że może to kwiatki, bo te łodygi srebrne, co widać, to też niedawno wyszły, i jednak jak wychodziły wyglądały inaczej, przede wszystkim były grubsze, te są cienkie, i wychodzą z liści. No mam nadzieję wielką!
Agnes trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za pozytywne wieści!
Losiczka teraz bez prądu to lipa wielka, ja się kiedyś uczyłam szyć na maszynie na pedał:-D (kółko krawieckie MDK 2:-D)

no to kawałek, na pewno fajnie wam tam będzie bo razem :))
a może to łodyga?? ja też nigdy nie wiem. Mam dwa storczyki i jeden mi już zakwitł od nowa a na drugiego właśnie czekam:))

jejkuś lukam do was, ale w pracy jestem i ciągle coś..nie wiem jak można mi tak przeszkadzać :-D

agnes, niech ci pływak pięknie pomacha łapką ;)
Karolina kurcze ja już się zagubiłam nieco, bo o Huberciku piszesz...ale będziesz mieć córę, tak?
Axarai super że rodzinka będzie w komplecie, ciągła rozłąka to piekło
JAne trzymam kciuki za męża :)

truskaffka- no u mnie będzie córka- Jagódka, ale mówię/piszę, że gdyby był Hubcio jednak to pokój bym mu urządziła marynarsko albo leśnie ;)

Losiczko- ja póki co potwierdzam, ale nie wiem jeszcze co mi teściowa wymyśli, a jak wiesz ona palcem pstryknie i mój mąż na złamanie karku leci... :(a niestety dojeżdżamy razem :( najwyżej wyjdę wcześniej z pracy żeby się z Tobą zobaczyć choć na chwilkę ;)))

agnes- ja zazwyczaj do Losiczki albo Katki pisałam. :) popołudniu nie chce mi się targać kompiutra ze sobą, a jak zaglądam na forum to mój m zaraz by z nosem tam siedział a po co ma o sobie czytać? :) i o mamusi szanownej:)

reklama
Ja sie witam dalej zasmarkana :P szukam na allegro ciuszkow dla malej ...
Ja dalej nie mam @ wkurza mnie to czekanie nie lubie tego jak smi sie tak dlugo spoznia ;/
Za wizyte trzymam kciuki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry