• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Losiczko !!! oj bociek kochana jest twoj 100 strona a ty nr 1 na niej gratuluje i trzymam &&&&& AniuB oddaj berka losiczce

reklama
kotek kolor 8 to ecri z tej palety Twoich kolorów ????????????? Bo ja bym chciała taką kolorystykę: cała ecri a rączki pomaranczowe o coś takiego

torebka.jpgtylko ze nie brązowe te fragmenty jak tu jest na tej torbie tylko pomaranczowe

nie wiem czy ja nie przesadzam :sorry: jak coś to mnie kopnij w tyłek abym nie przeginała !!!!! Bo jak to problem aby tak zrobić to wiesz .......;-)

Małami to dziś nie nudziłaś sie z tego co piszesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odpoczywaj juz !!!!!!!!!

Zagubiona he he zeby to byla prawda:-) . Najpierw musi byc jajeczkowanie :-) zmolestowanie meza :-)potem bociek jak sie uda;-). Wogole sie nie nastawiam . Ale dziekuje kciuki sie przydadza :-)

Ilonko zamowienie przyjete:-) Kolor ecri z pomaranczem. Najwazniejsze pytanie rozmiar taki jak na alegro??? Postaram sie do konca tyg ja uszyc :-). ok ??? No i dziekuje za bocka :-)

Rozmiar moze być taki bo ja lubię pojemne torby !!!! a co do uszycia to nie na gwałt to przeciez jest, jak bedziesz mogła to uszyjesz mnie sie nie śpieszy !!!!!!!! także bez pośpiechu OK ?????????????

no własnie teraz wzięłam metr i tak sie zastanawiałam , to nie wiem ile bedzie dobrze ????????? ze 30cm na wysokośc ???????

a ta szerokość dna bedzie OK te 12cm aby mniej wiecej pomiescic wiecej rzeczy ?????????

Witam sie i ja
Nadal jestem w drodze do domu
Zzagubiona co do oddania berka to ja chętnie jak lekarz potwierdzi tylko ciążę ;) nie ma problemu
Pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry