• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ja w poniedziałek na 8 rano na kontrolną wizytę i dopytam co i jak dalej i jak tam wszystko w srodku wygląda,tylko te moje cholerne zrosty :-(one tez duza psują
Losiczko ja te teraz bede cały czas sie bałą i wiem ze to nie przejdzie :-(

Ilonko ja sie nie dam !!!
a teraz lece po winko do sklepu G bedzie pozniej to sobie zrobimy kąpiel i sie razem napijemy po troszku ;)

Truskafffka a moze jednak to fasolka???:-)
Axa to moze byc korzen ale tez nowa lodyga na ktorej beda kwiatuszki tez tak mam na moich :tak:
Jane czasami facetom by sie przydalo chodzic w ciazy zeby latwiej im bylo rzucic palenie, moj to nosi ale spozywcza :-D
Sylwia a ty kiedy do tego Londynu jedziesz???
Zzagubiona piekna ta pelerynka :tak:
ilonka coraz fajniejsze te twoje zakupy ....rozkrecasz sie kochana:tak:

Malami dziekuje bardzo za wiesci od Agnes bardzo sie ciesze ze rosnie nam maly superman :-D
a ty kochana jak tam z m pogodzona juz?????
Ania co ty teraz bedziesz tak malo na bb???:sorry:
Oj dziewczynki z tymi stronami to jest numer:cool2: ja kiedys napisalam post pod postem a wczesniej bylo haslo ze kto pierwsz itp i tak sie stalo ze ja bylam wiec uslyszalam ze specjalnie to zrobilam zeby w ciazy byc:-D............nawet nie wiedzialam ze taka moc ma to nasze forum :-D....staram sie juz tyle miesiecy a tu sie okazuje ze wystarczy byc pierwsza na str :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Katka u mnie z G to roznie kwadratowo i podłużnie ;-) takze dzis od rana sie łasił i pewnie wpadnie z kwiatami hehe ale ja i tak mam focha niech wie ze nie bede mu cały czas ustepowac
a co do stron nooo ja tez taką kiedys zaliczyłam jako pierwsza i coooo no udało sie ale nie tak jak powinno :zawstydzona/y:

hej wpadłam do rodziców i pierwsze co to do komputera.

dziekuję małami. chyba wszystko juz wiecie. póki co ciąża przebiega idealnie. i oby tak dalej. no i zostaje Aleksander. no i wg usg 16 tydzień tak wiec trochę starszy. na razie od poczatku ciąży 2 kg na plusie. teraz mam przejść na witaminy i brać co drugi dzień. ale ja na razie odpuszczam je sobie. zajadam się witaminami w postaci owoców i warzyw. jak zrobie teraz morfologie i bedzie zła to wtedy pomyslę o sztucznych witaminkach. no i za jakieś 2 tygodnie powinnam poczuc ruchy. lekarz mówi aby zapamietać kiedy to bedzie aby okreslić termin porodu dokładniej. a mnie się wydaje ze od wczoraj juz popołudniami czuc takie przelewanie w brzuszku. ale nigdy w ciąży nie byłam i nie wiem czy to już to.

ilonka nastepna wizyta do tabelki 18 maj.

zagubiona pelerynka cudna. no i dzięki za chęci przekazania wiadomości.

aniab teraz odpoczywaj po pracy a wszystko bedzie ok. mozesz czuc się bardziej zmęczona ale to minie

małami
widze ze pogodzona juz jesteś z G. no to zycze upojnego wieczoru. wiem ze starch bedzie już zawsze towarzyszył ale jak macie ochotę to korzystajcie z bliskości. trzymam kciuki.

kochane teraz już muszę uciekać. jutro wpadne ale raczej po południu bo rano muszę do pracy zwolnienie zawieść a potem umówiłam się na ploty z koleżanką.

życzę wam miłego wieczorku i słonecznego dnia jutro. buziaczki gwiazdeczki

Małami..o to tego nie wiedziałam o storczykach, serio raz w tygodniu na 40min do wody?czyli nie wlewać do nich wody, tylko żeby się namoczyły...
poszalałaś z porządkami:cool2:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& na maksa zaciśnięte za waszego maluszka :)
Agnes :) super że wszystko ok, niech synuś pięknie rośnie dalej:tak:

Ania wypoczywaj grzecznie;-)

Katy..oj jakbym się cieszyła ..ale nie, robiłam test :(
brzuch boli okresowo...

agnes naprawdę świetne wiesci ;-) różnież życze udanego jutrzejszego dnia ;-) aaaaa no i moze to mały sie kręci i juz czujesz ;-) bardzo możliwe ;-) matko 2 kg ?????????????? Bożesz jak ja bym tak chciała :zawstydzona/y:

No własnie jak to jest z tymi ruchami ???????????????????? tzn kiedy sie poczuje pierwsze ruchy to jak obliczyć termin porodu ?????????

Kasiu zapomniałam napisać ze ciszę sie ze tata ma tak wspaniałe wyniki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Małami winko ??????? mmmmm.......... ;-) Ja jak na złość mam w domu pełno butelek winka męza roboty a nie mogę buuuu............. a mam tyle rodzai ze głowa mała, ale nie powiem ja sama zrobiłam jedno z winogrona i kazdy sie delektuję hihi ;-)

a gdzie Roza, Rozia ...????????????????????????????

Ostatnia edycja:
ilona z tym terminem porodu a ruchami to bzdura jakas bo przeciez kazda kobieta ma inna budowe ciala a i kazda ciaza przebiega roznie wiec i ruchy inaczej sie czuje ja poczulam pierwsze szturchniecia w pierwszej ciazy ok 17 tc a teraz 14 dodam ze do chudych nienaleze wrecz przeciwnie spora nadwage mam ;p wiec watpie by to mialo wplyw na termin porodu bo gdyby tak bylo to o daty pierwszych ruchow lekarze by pytali a nie o ostatniej @ ;p

agnes super ze wszystko ok i zazdroszcze tych 2kg ja dzis mam juz 14 na plusie :(

co do storczykow to ja kiedys tez moczylam w wannie ale mi gnily wiec przestalam moja kuzynka z hiszpanem sie spotykala ktory bzika na ich punkcie ma i on poradzil szklanka wody raz w tyg takiej letniej i storczyki kwitna caly rok u mnie co przekwitnie to zaraz nowe pedy mam no i kwiaty tez dlugo sie trzymaja teraz jeden juz ponad 2 mies kwitnie i nie wyglada by mial tracic kwiaty:-) doodam ze nie dodaje do nich zadnych odzywek

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A czesc kobietki,a wy teraz tu jestescie?????ja zadko sie udzielam juz bo na zaczynamy staranka jakos od dawna dretwo i cos wyczytalam na katy npr ze mala zadymka jakas no i was wyszukalam..tylko czy ja tu mile widziana jestem???do niedawna was podczytywalam ale ostatnio jakos tak malo znajomych dziewczyn na tym zaczynamy staranka i jakos wypadlam z rytmu,patrze a tu same znajome"twarze".jak moge tu z wami zostac to lece was nadrobic choc troche:))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry