• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Sylwia wydawalo mi sie ze dopiero jedziesz;-)

Asiczka nie zdarzylam cie poinformowac:sorry: chociaz przyznam szczerze ze myslalam ze ci pisalam:szok: no ale widac moja skleroza nie zna granic ...sorki
Fajnie ze jestes:-)

reklama
No i jestem:-):-):-)

Byłam dziś z siostra na squosh'u i było tak zarąbiście,że micha mi się cieszy odkąd wróciłam:-):-):-) I chyba będziemy częściej z siostrą chodzić :-):-):-) Ależ mam humor, no mówię Wam:-):-):-) Góry bym mogła przenosić :-):-):-)

Agnes suoper wieści i gratuluję udanej wizyty :-):-):-) Niech rośnie synuś zdrowy :-):-):-)

hej asiczka, fajnie,że jednak nas odnalazłaś :-)

Ilonko widzę,że łowisz cudeńka w tych lumpach:-):-):-)

Marta jak Cie spotkam, to Cie trzasnę w główkę za takie nastawienie !!!!! Co ma się nie doczekać jak się doczeka !!!!!!!! Będziemy działać i w końcu sie uda !!!!!! Wypytasz na kontroli o wszystko ładnie i będzie git!!! tzreba pozytywnie myśleć !!!! :-):-):-) No dobra, juz nie będę na Ciebie krzyczeć, bo się jeszcze obrazisz na mnie ;-)

Katy super,że z tata ok.:-) A jak brat??

rozia ja też byłam, super sprawa, endorfinki działają:-)
dlatego właśnie już ponad 1,5 roku chodzę, często mi się nie chce wybrać ale jak już jestem na korcie to nogi mi same chodzą:tak:
idę pod prysznic i do was wracam,
asiczka fajnie że jesteś

Rozia az sie milo czyta takie wpisy jak tyle buziek sie pojawia :-) ja tez bym chciala a nie mam z kim:zawstydzona/y: ale za to w sobote ide na zumbe :-D
Ps brat jak na razie radzi sobie niezle i ciekawe co by mi powiedzial jak by wiedzial ile osob sie o niego martwi :tak:

Zagubiona hmmm no cholera mnie trafi z tymi storczykami:-D
to co, ty z kolei traktujesz je szklanką wody, wlewasz do doniczki?a właściwie to chyba zbieżne z tym co Małami robi...no chyba że ty cały czas w tej wodzie letniej je trzymasz...hmmm jak to jest?

Asiczka :) witam, powodzenia :)

Rozia zarażasz dobrym humorem :)

Katy nonon zumba też super sprawa, cieszę się że z bratem i tatą ok ;)

Katy no ja muszę na zumbe tez się wybrać:-) teraz jak mam kartę, to będę na wszystko chodzić :-):-):-)

Póki co siostra ma nam załatwić instruktora,żeby nam dokładnie wytłumaczył jak tam za rakietą sprawy itp:-)
A w piątek umówiłam się z koleżanką na trening obwodowy... Nie wiem czym to pachnie, ale spróbujemy :-)

jane ja sie tak dawno nie ruszałam, że jak teraz wyszłam z domu, to bym non stop coś robiła :-)

No i cieszę się, że mój dobry humor się Wam udziela :-):-):-)

katy a ja właśnie na zumbę bym poszła:tak: może się w końcu wybiorę.
Widzę po sobie, że tylko sport moje myśli odciąga od wiadomo czego:-( i mimo że czasami mi się nie chce to wychodzi mi to na dobre.

ja też stawiam storczyki raz na tydzień w misce z wodą żeby się "napiły".
podobno one lubią przeźroczyste doniczki bo te korzenie chłoną światło ale ja i tak mam ciemne doniczki a kwitną:))
katy to może powiedź bratu, że ma tyle kibicek :)) może mu to doda jeszcze motywacji :tak:

no rozia jak już zaczniesz to zobaczysz jak się będziesz super czuła, ja jak coś opuszczę to sama się na siebie wkurzam.

agnes gratuluję wizyty i zdrowego Olka!!!!!

reklama
rozia ja też zabijam wszystkie inne kwiaty ale storczyki odrastają jak da się im trochę czasu (i wody:)). Dostałam jakieś dwa lata temu jednego od m. Mam go w pracy i już dwa razy kwitły mu takie piękne ogromne kwiaty, czekam teraz na 3 edycję:) a domku też mam jednego ale w zimie chyba za zimno mu było bo kwiaty opadły ale czekam, nawadniam i na pewno odrosną:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry