• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
dziewczyny ja was rozumiem ale ja staralam sie o coreczke 2 lata przeszlo i zaszlam dopiero jak zniklam z forum odpuscilam sobie i doszlam do wniosku ze juz nigdy nie bede mama poszlam do pracy i zajelam sie soba po 2 miesiacach dowiedzialam sie ze jestem w ciazy bo zaczelkam wymiotowac innaczej bym chyba nie wiedziala ze w ciazy jestem :P bo @ znikala mi nawet na 3 miesiace wiec to byla norma jak jej nie bylo a o ciazy dowiedziala msie w 9 tyg i do usg nie wierzylam ze jednak jestem w ciazy i plulam sobie ze wczesniej nie zrobilam testu bo zdarzylam ciezko pracowac dziwgalam po ponad 20 kg skrzynie w pracy a ich musialam przezucac ponad 100 dziennie ;/ pomagalam mezowi przenosic wersalki segmenty i inne *******y u jego babci ja nigdy sie nie leczylam i zdalam sie na nature powiem tak nie ma co nalegac co ma byc to bedzie nie da sie tego zmienic niestety trzebab yc cierpliwe bedziecie mialy swoje pociechy zobaczycie :)

z tego co widze to u ciebie jane mija 15 cykl a u katyb 17 :( przykro mi ze tak dlugo u was to trwa jak ja bym chciala wam pomoc jak bym tyylko mogla i umiala beczy.gif u mnie mija 9 cykl ale u mnie ni ma tego napiecia bo my mamy swoja pocieche wiem ze jest wam bardzo ciezko :(

no właśnie sylwia ty już masz a u mnie jednak jest inna sytuacja, my z m jesteśmy już starsi od was a poza tym mamy złe wyniki i u nas naturalnie może nigdy nie dojść do zapłodnienia... czas dział na naszą niekorzyść,
gdybym była bogata albo nasze państwo inne to może też bym się mniej martwiła... ale jest jak jest... póki co na pewno będziemy się starać naturalnie a potem się zobaczy.

Ja treaz tez mialam robione badania i usg i u nas tez jest kiepsko nie mam jajeczkowania u meze tez nie za fajnie ..
Moja znajoma po 3 latach miala wkoncu isc na ivitro ale jakos cos jej powiedzialo ze nie i zrobila test na drugi dzien i byla w ciazy a ile badan i lekow ze szok a zaszla bo szybkowala sie do inv trzymam mocno za was kciuki zeby jednak sie udalo moze jednak jakis cud sie stanie licze na to :tak:

reklama
Ja pojde dlatego ze u m wyniki ostatnio byly dobre wiec wychodzi na to ze ze mna jest cos nie tak a chce wiedziec czy moge pozwolic spokojnie jeszcze dzialac naturze czy mam odkladac kase na invitro

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry