• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
zagubiona na jakim szydełku robiłas buciki czy czapeczki ??????????? 3mm czy wieksze ????? wiem ze to zależy jaka włóczka wiec jaka włoczka ????? ;P bo jutro idę kupić wiec wolałabym isc raz bo znając mnie kupie złą ...... to ma być "kotek" czy inna ????????????
Rozia jak minął dzien ???????????
Jane jak mecz ??????? a jaki to mecz w ogóle ??????? aha ok juz wiem ;p

Ilonko powiem Ci,że ciężkawo... Miałam dziś spięcie z regionalną... ale jakoś po tym wczorajszym squosh'u dziś lajtowo podeszłam do wszystkiego :-):-):-) Stwierdziłam,że nie ma sensu się stresować, bo mam większe problemy :-):-):-) Także ciężkawo, ale nie najgorzej :-) Tylko ja tek jak zagubiona zasypiam na siedząco...:-):-):-) Ostatnio tak cały czas mam... Nawet jak się wcześnie położę, to i tak później senna chodzę....

A Ty widzę za szydełko się bierzesz?? Działaj, działaj, a później się pochwal:-)

ilona ja patrzylam na grubosc welny i mowilam ze dla malego dziecka ma byc kupywalam sredniej grubosci i na dotyk ja sprawdzalam czy mi odpowiada powiem ci jedynie ze jak na pierwszy raz kup welne Włóczka Elian MIMI 165m.certyfikat DRUTY GRATIS ! (2267424047) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. takiego typu a nie takie moherowate tz takie wlochate one sa mieciusie ale odradzam nauke na nich bo mozna sie zrazic ciezko sie pruje a najlepiej jak powiesz ze sie uczysz dopiero i niech ci pomoze cos wybrac
ja szydelka kupuje do welny np na welnie pisze ze mozna robisz szydelkiem 2mm- 2,5 to takimi robie tz w tym przedziale jak nie mam zadnego z takich szydelek to kupuje
planuje kupic http://allegro.pl/szydelko-szydelka-komplet-24-szt-w-elganckim-etui-i2272574390.html wtedy bede miala do kazdej welny ;]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rozia dobrze działa na Ciebie ten squosh wiec pewnie bedziesz cześciej robić taki wypad :-D
oj co do szydełkowania to ja moge nie zdążyć nic pokazać bo nawet nie bede umiała sie za to zabrać także wiesz...

zagubiona dzięki wielkie ;-) jutro pójdę to bede pytać jak coś :-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny wiecie co mi sie marzy polezakowala bym w wannie z goraca woda piana swieczkami itp a pozniej taki masaz z olejkami rozluzniajacy ahhh

zagubiona juz niedługo i bedziesz mogła sobie na to pozwolić ..... :tak:
Rozia widzisz Ania sie zabrała za robótki i nim sie obejrzała a juz w ciąży była także bierz sie i TY :-D

a gdzie Viola ????????????????????? Dziś sie nie pokazała !!!!!!!!! hop, hop ??????????????????

Marzy mi sie aby zrobić z takich babcinych kwadratów taki kocyk dla Pawełka ;-) PIĘKNIE TO WYGLĄDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://maiadream.blogspot.com/2012/02/jak-wyszydekowac-babciny-kwadrat.html

Ostatnia edycja:
Witam drogie panie
jak mija tydzień??
ja was bardzo przepraszam że tutaj rzadko bywam ale nie dość że mnie spanie ciągle męczy to jeszcze brzuszek pobolewa :( więc martwie się okropnie i odechciewa mi sie wszystkiego na dodatek teraz czas prawie stanął w miejscu więc nie wiem jak dożyję do tego 6 maja bo wtedy idę na usg dzisiaj żeby troche się uspokoić zrobiłam kolejne testy ciążowe o czułości 20 i 25 czegoś tam :P żeby sprawdzić czy beta przyrasta no i chyba przyrasta ..... ech co za czasy o wszystko się człowiek martwi

mam nadzieję że u was wszystko w porządku ściskam was mocno i całuję każdą z osobna :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry