• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hejka..

jestem, jak dobrze że jutro piątek :p
a dziś.....masakra jak mnie sen rozkłada, do tego jestem tak rozkojarzona że boje się w pracy siedzieć:baffled:bo tu jednak trzeba mieć łeb na karku..
a mój łeb...no właśnie nie wiem gdzie..:confused::baffled::szok:

Karolina padłam:-D ksiądz zamiast egzorcysty, a truj truj teściowej:-p

i znów jakieś jajca, zboczeństwa:-D dzień jak codzień :-D
to ja ślę...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Karola to rób od dziś dużo fotek :) zadanie domowe :) heheh a pomysł na prezent super zawsze pamiątka później zostaje. Co do ceny wszystko zależy jak miałby to wyglądać ile zdj jak duże itp
Róża paula dałyscie czadu z tymi zbokami nie ma to tamto
Ilona co jutro w biedronie? sorki że truje ale nie wiem czy mi się będzie opłacało jechać heheh ale chyba i tak papryki pojadę dokupić bo tam najtańsza nie całe 2.5 :)

czas na kawusie nr.............. hm sama nie wiem która to juuż

Truskawa- a daj troszkę różowych..........mnie się coraz bardziej marzy ta wpadka i t najchętniej właśnie dziewczynko-wa. Kochane moje wykresy jak wiecie bez zmian czyli dupa blada.... najogólniej. Czekam na @ a jak dostanę to dzwonię się umówić do gin tej której ostatnio chodziłam a poza Nią do innego lekarza bo jej jakoś nie ufam do końca a chce zobaczyć co mi powie. Teraz nie dzwonię bo moja @ nie wiedomo kiedy raczy się zjawić a znając moje szczęście to w dzień wizyty albo jeden dz wcześniej byłaby więc nie ryzykuję.

Ostatnia edycja:
Dziama nie wiem czy mogę różowe:-p się okaże niebawem czy niebieskie czy różowe mogę przesyłać fluidki ;)
dobrze że idziesz do innego gin...bo faktycznie cykle wyglądają na bezowulacyjne, długie..

Karolina wiesz teściowa..niereformowalny dziwny twór :baffled: ehhh byle do przeprowadzki...
a ja pracować chce do stycznia..zobaczymy jak wyjdzie ;)
i czuję się dobrze, potwierdza się że II trymestr jest najprzyjemniejszy ;) ale są takie dni, że mnie sen rozkłada, że ogarnąć się nie mogę...trza przetrwać :p

Ostatnia edycja:
ja sie witam i uciekam na zakupy,przygotowuje sie na weekendzik:tak:,plan mam,szpilki upatrzone,oj będzie sie działo!:happy2::happy2::happy2: poczytam Was jak dam radę wieczorkiem,zdążyłam tylko zobaczyć zboczuchy że był temat jajeczek:-D...tutaj nigdy nie jest nudno!!!!!! buziole dla wszystkich!

Truskafffka kiedy odpoczywasz????

Piąteczka
o fujjj, w życiu bym tego nie zjadła:baffled: widzę że siknęłaś pozytywnie:-D. No wyjazd przepadł:tak: ale będziecie jeszcze tam się wybierać??

Dziama a co tam będziemy sobie żałować:-):-). Że też kochana masz cierpliwość do tych długich cykli, podziwiam:-)

Pamela ja mam nadzieję że mnie nie rozkłada:-) bronię się jak mogę przed tym hihi. Jak to mówią- na przeziębienie miód pitny i mąż do łóżka;-) stosuję, stosuję:-)

Karola dlaczego zakazałaś??? chora jest "mamusia" czy żeby jadem nie pluła???:-) na biedne dziecię...

Ostatnia edycja:
piąteczko no nie dziwię się, że miałaś odruch wymiotny i szczęście w nieszczęściu z tą Twoją nózią :-D

karol_in-a gratuluję, że w końcu zaczynasz pokazywać „jej” gdzie raki zimują- nie odpuszczaj !
;-)

dziama86 bo dobre jajka nie są złe
:-D :zawstydzona/y:

pamela szykuj się oj szykuj ichaaaaa
:rofl2:

karola pędzę
a060.gif
a060.gif
a060.gif
tylko czy się mamusia na jutro wyrobi ha ha

roza nie wiem co mój mąż wymyśli

a rozwalił mnie totalnie jakąś godz temu- zadzwonił się zapytać o moja datę urodzenia:szok:

A mojej Majce włączyło się przeszukiwanie wszystkich gratów i rupieci za małymi konikami :wściekła/y::wściekła/y: jak ja to uwielbiam....jęki- stęki bo gdzieś zgubiła. Lata po całej chałupie

Paula my mamy takiego 2,5 latka któr na swojego pluszowego wielbłąda mówi "ichaaa":-D rozśmieszyło mnie to:-)

Piąteczko no tak, słynie z zaskakiwania ten twój "zaraz":-) A ja myślałam że tylko mojemu m z głowy uciekają tego typ daty:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry