• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

piąteczko no co, zapomniało się chłopinie- zdarza się :-)

Rozia_ hahaha
:-D kochany :-p ale masz perełki w tym przedszkolu :tak:

mam takie pytanie z innej beczki, bo jakoś nie do końca jestem pewna w tym temacie- czy jeżeli ktoś ma umowę o pracę na okres próbny 3 miesiące to może korzystać w tym czasie z ubezpieczenia NFZ? i jeżeli w tym czasie okaże się, że kobieta jest w ciąży to czy po skończeniu tych 3 miesięcy- zakładając, że pracodawca nie przedłuży umowy (jeżeli jest w ogóle taka możliwość) ma prawo do jakichkolwiek świadczeń na podstawie NFZ ?
:confused:

reklama
Paula ja to w ogóle mam grupę - boskie są, ale będzie z nimi ciekawie:-)

Próbny czyli czas określony?? tak ? jak tak to umowę przedłużą do porodu.... macierzyński też chyba jest i świadczenia też - ale pewna nie jestem:sorry2: Za bardzo się nie znam...

roza ha ha-" będę za piętnaście minut"- tylko nie wiadomo jak mnożyć hi hi

paula kurcze jak dobrze pamiętam to ochrona zatrudnienia na wypadek ciąży jest wówczas jeśli umowa jest dłuższa niż 30 - dni- niech mnie któraś poprawi :baffled::baffled::baffled:

Roza_ a ile masz tych dzieciaczków w grupie? :-)
tak, na określony czas próbny 3 miesiące... dziękuję mimo wszystko za pomoc :tak:

piąteczko ooo czyli okres próbny 3 miesięczny by się łapał :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry