• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hej no to ja się wyspałam :-p

a co u was słychać ??

dziękuje że pytacie jak się czuję otóż : tak sobie bolą mnie nogi i pachwiny brzuch cały czas ciągnie tak jakoś dziwnie :baffled: ni to ciągnie ni to szczypie koło pepka tak po lewej jego stronie czasami nad nim :confused: czyżby to jakieś blizny w środku po operacji którą miałam rok temu nie wiem ale daje mi się to we znaki

poza tym jestem podekscytowana tym że już nie długo będę urządzała pokoik dla Lily :)))))))))))

Roza_ no to raczej :-) cosik Ci się przeciągnęło :-p

LiLuu oszczędzaj się, odpoczywaj ;-) myślę, że blizny też mogą być przyczyną bólu, ale pewnie to Lily się rozpycha :tak:
oj, to jak już będziesz miała gotowy pokoik to poproszę zdjęcia na grupę :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
|Paula na pewno wstawie zdjęcia jej pokoju ale przedemną jeszcze długa droga bo narazie pokój jest zajęty przez chłopaczka któremu wynajmujemy i może powtarzam może wyprowadzi się w sobotę ale już cos słyszałam że jeszcze będzie kilka dni z nami dłużej :baffled: ale to jego ostatni tydzień bedzie dłużej już nie będę czekała ja też potrzebuję czasu na przygotowanie się :))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry