• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

pamela jestem z Ciebie dumna- do łóżka jakoś dojdziesz hi hi

karola;-);-);-);-)

katy u Ciebie to widzę niekończąca się impreza hi hi

ilonka oj zlejem y Cie skarbie . Ja pierwszą trójkę karmiłam na siłę po 3,5 miesiąca a dzisiaj żałuję, że męczyłam i siebie i dzieci- ale tez bardzo chciałam i liczyłam na cud- a kubusia nie karmiłam nawet raz i chłopinka mi rośnie- więc banana na buźkę prosze wrzucić

reklama
Panie miej w opiece finanse dziamy

katy no koleżanka jakieś dwa tyg jak na szpileczkach- u tej mojej koleżanki nie wyszło- a tak liczyła na cud- bo pęcherzyki były trzy i wszystkie pekły

a ja zapraszam na jajeczniczkę z pomidorkami i szczypiorkiem

Piateczka u mojej kolezanki tez nie wiadomo czy to sie uda jakby co to ma jeszcze 2 proby a pozniej in vitro :tak: twierdzi ze sie nie nastawia ale ja i tak wiem swoje

Ja juz jadlam jajeczniczke.........ale bez pomidorkow i szczypiorku :-p:-p:-p
dobra lecee, wpadne pozniej :tak:

wybaczcie panie nieobecność ale środa i czwartek mam wolne w robocie więc "odpoczywałam" w domu tak bardzo że się teraz ruszać nie mogę wasze wpisy nadrobie w weekend
agnes gratuluje bo wyczytałam ze Olek wkoncu się zdecydował czekam na relacje jak już odpoczniesz :-)
Paula napisz jak było na rozmowie i jak po i przed chwilami z tym Twoim facetem? sąsiedzi odetchnęli z ulgą? :-D
piąteczka za dużo mam talent oglądasz choć z drugiej strony nie ważny sposób ważny wynik
przepraszam że tak pisze ale klawiatura w pracy mi się zepsula i muszę w ekranową klikać męka
pozdrawiam wszystkie :-p

KatyB a nie tym razem (chociaż śpioch to ja jestem pierwsza klasa) :tak:
Byłam na tej rozmowie o pracę, ale dupa z tego będzie, bo szukają takich co to im dopiero będą naganiać ludzi do firmy, a ja się na takie coś nie piszę
:no: już wolę chyba mój hotel hahaha :-D

Teraz mogłabym się położyć, ale jakoś energia mnie rozpiera na samą myśl, że jedziemy więc chyba spać nie pójdę
:cool2:

piąteczko to teraz szukaj testu który Ci tak pokarze- to znak !
:-)

AdaW aloha Kochana, no rozmowa o pracę do dupy jak już pisałam u góry
:confused2: generalnie przeprowadzały ją takie dziwne istoty które praktycznie o nic mnie nie pytały… :eek: szokli mnie lekko ale pierdzielę ich- szukam czegoś dalej :tak:
A co do K to sąsiedzi korzystają teraz ze spokoju aleeee dzisiaj wybywamy na weekend więc znowu inni będą mieli przerąbane
:-D

karol_in-a ale gagatek z tego Twojego męża- uśmiałam się jak głupia hahaha
:-D

karola dobrze , że nie zapytał np mariola- a majtki hi hi- bo by pewnie żle skończył

katy
banana_smiley_40.gif
ignore.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula ja też muszę roboty szukać bo umowę mam do końca października ale cóż. Pamiętam że wyjeżdżacie :tak:;-) bądź niegrzeczna może wypad okaże się owocny;-):laugh2:
karol_in-a mój m z racji tego że przez pewien czas żyliśmy z roli pewnej nocy się przebudził i mówi do mnie no układaj ja zdziwiona co? a on no kalafiory jeden na drugim jeden na drugim tak ja ja tu zacząłem :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
AdaW ja mam na nieokreślony umowę także spoko, ale męczy mnie to, że pracuję w weekendy, święta i w ogóle zawsze :-p

OK ja wybywam CYA, do zobaczonka w poniedziałek wieczorem ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry