• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hej kobity:-):-)

ja już obrobiona że ho ho,po pracy już :-D i na dodatek mam posprzątane - jakiś przypływ energii:-)

Poczytam co u was:-)

Karola widzę że zasmarkańca nie ma...:-) więc luzik...

Ilonka no co ty opowiadasz, poza tym zgadzam się z Piateczką:tak: nic na siłę.... nie obwiniaj się kochanie:-)

Paula udanego weekendu... a praca no cóż szkoda :-(

Dziama nie szalej;-)

Truskafffka hahaha bo się rozleniwisz już całkiem:-p

Piąteczko
widzę że podoba się "zaraz" :-D

Katy pracusiu.. szalejesz:-)

Katrina gratuluję!!! ciociu:-D

Ada widzę że urobiłaś się po pachy podczas "odpoczynku";-)

Ostatnia edycja:
witajcie piątkowo

Karola - to cuda też zamawiałaś??? czy tylko kremy?

Ilonka - jak nie przestaniesz gadać głupot... to Ty juz wiesz co. Ja Magde karmiłam tylko 2 tyg., a pozostała dwójka jest od początku na modyfikowanym. Wcale sie przez to nie czuję gorszą matką, a dzieci zdrowe.

Idę dzis z Kubą na szczepienie - aż mi żal bidulka, ale cóż.

ilona ja Julkę karmiłam równo dwa tygodnie bo mimo że czesto jadła nic nie rosła i lekarka powiedziała że jak tak dalej pójdzie to szpital. Więc dokarmiałam a potem karmiłam modyfikowanym. Dzięki temu ładne rosła wiedziałam ile zjadała i przesypiała całe noce nie martw się bo nie ma dzięki Bogu czym;-)

Roza no taka byłam wypoczęta że się cieszyłam że do pracy idę to trochę relaksu :-D
Katrina oj żal ale da radę ważne że to dla jego dobra każdy to przeżyć musiał oby mało bolało

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry