Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jesteś najlepszą mamą na świecie dla swoich dzieci, a to, że nie masz tyle pokarmu ile byś chciała nie jest Twoją winą, widocznie tak musi być
ale to w żadnym wypadku nie znaczy, że jesteś gorsza ! Wręcz przeciwnie, także proszę mi się już nie smutać !!
;-):-)

3 chaty i do tego zaraz po pracy 2 tury gosci
dopiero siadlam ;-)

zreszta ja sie bardzo ciesze ze dobrze ci sie uklada :-).........a swoja droga tych jaja nie tknelabym nawet umierajac z glodu 

zeby ci chlop na zawal nie zszedl jak zobaczy taka szpryche 
.??? Przeciez ty to nie Mleczarnia 

Dobrze że twój m tego nie czyta

...żebym tylko nóg nie połamała na tych obcasach!!!
.Karolcia a ja znam jednego egzorcystę! to zrobimy grupowe spotkanko,moja teściówkę też podrzucę!!! Axa ale ta twoja ksiezniczka jest cudowna,miód malinka,taka słodka!!!Ilonka a Ty przestań takie głupoty gadać,bo wsiądę w samolot,przylecę do Ciebie,przełożę przez kolano i pupa będzie piekła!!!jesteś cudowną mamą,dobrą i silną,troskliwą....i tak mogłabym długo ,ale czasu brak

katrina gratulacje ciociu!!! piateczka to jak męzuś wypoczął to się będzie działo!!! no i po przerwie wracam do pracy Kochane,miłego dnia!!!!!! Zobacz załącznik 506631

............................................................................................................samozadowolenia