• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Piateczko wierzę :-D:-D cieplutkie kanary (nie ptaszki hahhaha:-p) naładować akumulatorki:-)

Dziama no ta druga bordowa też mi się podoba:-):-)

Biapl GRATULACJE!!!!!!!!!!!! ale ma fajne imiona synuś:-):-):-)

Witam drogie Panie

Bialp gratuluję synka szybko wracaj do zdrowia i niech maluch rośnie zdrowo

ale tutaj wczoraj gorąco było :D:D::D

a ja byłam u znajomych którym urodziła się córka Lily 10 miesięcy temu i dopiero teraz znalazłam czas żeby ją odwiedzić :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wstyd normalnie Piotruś przyzwyczajał sie roli taty i mała była najszczęśliwsza u niego na rękach :tak:

a dzisiaj nic mi się nie chce i planuję całA niedzielę w wyrku :P

miłego dnia

Ania ale jednak znalazłaś czas aby iść w odwiedziny:-) niestety jesteśmy wszyscy zabiegani:-(
Dobrze że mąż się wykazał:-):-) teraz tylko czekać na córunię.... a jak z pokojem??? Eksmitowałaś gościa??:-)

Witam kochane:)

Biapl Gratulacje dużo zdrówka dla Kiana i Ty żebyś szybko doszła do siebie bo poród pewnie ciężki.... buziaczki

Losiczka
mam nadzieję,że jakoś rozkręcisz swój biznes torebkowy ale z wystawianiem na allegro uważaj. Ja tak firanki wystawiałam miałam założoną firmę ale firanki wystawiałam z prywatnego konta i dostawałam jakieś anonimy z allegro że doniosą do skarbówki itp.

Niestety nie dałam mu ostatni tydzień do soboty i ani dnia dłużej !!!! W przyszła sobotę maluje pokój a jak pójdę na wolne to piore ubrania Lily bo najwyższa pora już :)

reklama
Hej laski
Roza tak nazbieral pol torby grzybow i juz sie cala noc suszyly ....bo mamy szuszarke:tak::tak::tak:
Aniu nieladnie:-p a kawka ze mna?????:sorry:Chyba ze ci przyjade pomoc w malowaniu :-D
Sylwia pojawiasz sie i znikasz........co takiego robilas;-)????
Piateczko normalnie ci zazdroszcze :-D my to w czarnej d**ie niestety bo moj sie ze tak powiem bardzo "obawia" latania:eek::eek::eek::eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry