• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

nie mogłam wleźć na bb:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

katy mój ma lęk wysokości a latać uwielbia- ja tylko korzystam, bo nie ma awantury kto będzie siedział przy oknie hi hi

karola a nie ma dzis poprawin zlotu????????

reklama
Katy no no,będzie jak znalazł na święta.... zapach grzybów mi się tak kojarzy:-)

A mój mężunio chyba boi się latania, bo zawsze się wymiguje jak chcę lecieć do siostry (w końcu) bo jeszcze u niej nie byliśmy:no: - oczywiście się do tego nie przyzna bo jak to:-)

Hallo Kochane!!!!
Biapl Sedeczne Gratulacje Kochana!!! Buziaczki dla Kiana!!!
Życzę Wam miłej niedzieli!
Ja się czuję fatalnie:baffled: Wczoraj dostałam chyba @, albo coś innego, ale tak ze mnie leci, że szok! W życiu tyle krwi nie widziałam:eek:

Roza a gdzie masz siostre????
Karolciu postaram sie zebys byla zadowolona :-)
Piateczko moj to nawet nie chce slyszec o samolocie a nigdy nie lecial:eek::eek::eek::eek:

oj pora mi sie zbierac bo lece na polowanie dla Karolci :tak::tak::tak:

Katy w Irlandi, Longford:-) a przyjaciół naszych od lat szkolnych w Dublinie:-) i wypadałoby w końcu polecieć, zwłaszcza że siostra w następnym roku nie przyleci. Muszę nad tym popracować. Mamy jeszcze bardzo bliską rodzinkę w Anglii ehhh wiercenie dziury w brzuchu się zapowiada:-)

Miłych i udanych polowań:-D

Axa szybko ta @, karmisz małą piersią??

Roza wsio ok u mnie :-) poza tym że z męzem nie gadam bo mu wczoraj czegos nie chciałam zrobić :-p:-p:-p czytaj lodzika :-p:-p:-p i stwierdził że ja to raz w miesiącu bym tylko chciała :-) a mi przez mysl przeszło że musiałabym mu enpr pokazać he he ale by sie sprawa rypła ze robił bąblą :-D choc mało skutecznie. :-D

No i do tego poszedł sobie na ryby czytaj kija pomoczyć :-) tylko ciekawe którego he he :-D.

Violu dzięki za radę. Choć ludzie naprawdę sa zawistni :-(

Karolciu mam Cię na uwadze ;-)

Piąteczko jak tam maratonik ? ;-)

Losiczko hahahaha no jak mogłaś tak męża rozczarować hahaha:-p:-p:-D ty nie dobra.... swoją drogą no popatrz jak to się obróciło... jeszcze nie dawno kto miał ochotę na igraszki i obmyślał plany:-) a enpr... cóż to będzie tajemnica hihi:-D

Mój też na rybach - od 6 rano:-)

reklama
Roza ja mam ochote na igraszki ;-) nigdy nie odmawiam ;-) ale przez 2 tyg rypał mnie ząb tzn dziuraka po niej to jak tu sobie używać a tym bardziej lodzika robić :-p . Niech sie @ skonczy to poszalejemy he he .Przed czerwonym polem oczywiscie :-p

Dobra kawka wypita lecem poszurac troszkę :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry