• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Katy , piateczko jak nie praca to musialam kilka spraw na miescie zalatwic a pozniej to juz sil nie mialam wczoraj w sklepie zaslablam ;/ dobrze ze bylo gdzie usiasc bo normalnie sie blada zrobilam i duszno mi bylo.
a co tam u was ;p jak ostatnia tabelka bo nawet nie wiem gdzie szukac ;p

Aniu smacznego :-p

Tak tak olac wykres :-p ja sie budze codziennie rano i sobie mówie no dzisiaj 3 dzień cyklu :-) jutro 4 he he. A za tydzień we wtorek 12 dc he he ja mam kalkulator w głowie :-p .

Zamówiłam materiał :baffled: będę mieszła kolory :baffled: może nie wyjdzie z tego własnie tak :baffled::baffled::baffled: he he. Oczywiscie po kryjomu he he.

A mężus złowił sandacza. Ciekawe czy z jeziora czy ze sklepu a po drodze ma tesco :-D:-D:-D

Załączniki

• DSC00927.jpg
    DSC00927.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC00928.jpg
    DSC00928.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 45
Hej dziewczynki
BIAPL WIELKIE GRATULACJE MAMUSIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja do 13 odsypialam z przerwami na karmienie bo po pepkowym sprzatalam do 1.30 - maz rzecz jasna tulil porcelane wiec na jego pomoc nie moglam liczyc. Do tego przechodze na diete bezbialkowa bo amlutka ma chyba skaze tak jak Darus :eek: jakby tego malo to .... napisze na grupie i przepraszam ze tak o sobie ale humor kiepski.

reklama
Ania ty leniuszku:-D ........ale masz racje wypoczywaj ile wlezie :tak:
Sylwia to uwazaj na siebie:tak:
Marysiu zaraz lece czytac na g ;-)
Roza masz racje wierc dziure mezowi a noz widelec spotkamy sie na kawie :-)
Losiczko sliczna ta torebka:-) tylko moze wrzucaj sobie oddzielnie kolory bo ktos wchodzac na ta str widzi kilka a nie wie ze wchodzac na niektore z nich sa dostepne w innych kolorach :tak:
Karolciu kochana kupilam te chusteczki nie sa sniezno biale ale nie sa kremowe dont worry ;-);-);-) Naprawde sprawdzilam w kilku miejscach i poprostu wychodzi duzo drozej a to mimo ze drogi sklep to mial promocje i wyszlo taniej niz u zwyklego hindusa z materialami, jutro poszukam materialu na woreczki :-)
podrzucam zdj zebys sobie podpatrzyla ale material super nawet nie trzeba bedzie duzo krochmalic IMG_0165[1].jpgIMG_0167[1].jpg
a tutaj wrzucam mój dzisiejszy obiad :-):-):-)
Zrobilam rybke w ciescie solnym (ciasto tylko do wypieku ryby) z warzywkami z imbirem i curry IMG_0163[1].jpgIMG_0161[1].jpg:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry