• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
No jestem:-)....nie myslalam ze jeszcze ktos tu zajrzy
Dziama mam nadzieje ze sie Karolcia nie pogniewa jak powiem:sorry:.......zamowila sobie Karolcia u mnie 25 serwetek z inicjalami Jagódki i do tego 5 woreczków na alkohol z data i inicjalami :-) nie oplacalo sie kupowac materialu bo tutaj sa drogie w Pl fajny kupilby za pare groszy ......wiec uszukalam gotowe serwetki z bardzo fajnego sklepu i bedziemy zaczynac haftowanie......w koncu odkurzylam moja maszinu :-D

Katy- no to masz co robić :) Działaj i koniecznie pochwalcie się efektem :) kiedy sikasz?
Pamela- wstawać tam i opowiadać:)
Małami i Paula- jak po wyjeździe weekendowym? :)
Losiczko - nadal wena i szuranko na maxa? ja coś ostatnio mało dziergam wena ma depresję jesienną i spi hehehe
jak tam cała reszta po weekendzie????
a nasze ciężarówki Kasiaes i Truskawka gdzie?
że o mamach nie wspomnę :P

edit a to zaszaleje Piateczko i też sobie zrobię namówiłaś mnie a obiecałam sobie ograniczyć kawę bo po 4-5 dziennie to przegięcie no ale jednej sie nie oprę :)

reklama
Piateczko :szok::szok::szok:tak krzyknelas ze az sie obudzilam:-D:-D:-D
Ja klawke bede pic za godzinke jak dojade do pracy bo tam pan ma zejefajny sprzet do kawy a nie to co ja......rozpuszczalke i czajnik:-D:-D:-D:-D
Dziama mysle ze nie ma sensu sikiac bo @ i tak nadejdzie a tempka dosc w miare wyglada bo biore Lutke:tak:

Widze ze tu ruch jak na krajowej 4ce:eek: .....wiec lece do pracy, pozniej wpadne;-)

A ILONKA?????
MARCIA melduj sie jak bylo????

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry