• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

A ja byłam na poczcie i 1400 poszło sie .........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Teraz pije herbatke z miodem i właśnie dzwonił mąż. Brat ( jeden z sześciu he he ) załatwia mu fuchę. Ale mężuś bedzie musiał jechac do Wrocławia . A niech jedzie byleby sianko było :-)

Dziama to dziergaj dla moich skarpety obojetnie na czym byleby były he he. Ale z ciemnej wełny he he jak moge prosić. Kubula ma 33 nr nogi Szymus 28 . Jak wolisz to podam Ci w cm ??? Daj znać :-)

Ada duża dawke wit C przez 3 dni lub sok żurawinowy a w najgorszym wypadku 1/2 tabl furaginy albo lekarz .Biedna córcia wiem co to za ból :-(

reklama
Karolcia- biegajcie póki pogoda jeszcze nas rozpieszcza- przynajmniej u mnie dziś bardzo ładnie w mierę ciepło i słonko ładnie świeci:) Te piekności co Kasia tworzy to na stół na Chrzciny czy tak po prostu?:)
Piąteczko- co Kubulek zdziałał? a co do Twojego kopytka to mówiłam żebyś nie forsowała na początku to nie nie po co mnie słychać :P
Ada- a co np chciałabyś otworzyć?

losiczko która z nas lubi na pocztę biegać- tam zawsze zedrą z człowieka ostatnia parę kaloszy hi hi

dziama biegał i źle stanął i mu się jakoś nóżka zawinęła- wył jak nie wiem
udanego napadu:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:na pasmanterię

karolka idżcie sobie na spacerek , bo to juz pewnie ostatnie chwile słoneczka- zaraz listopad to i śniegu się nawet mozna spodziewać

a ja zrobiłam właśnie śledzia, bo zaraz sobie zażyczył dziś ziemniaczki w mundurkach i śledzia w śmietanie na obiadek

losiczko lekarka karze robić badania a nim je zrobimy to już ma mega stan zapalny. już umiem wyłapać początek i furagine daje pije tabletki żurawinowe ale jakoś średnio efekty widzę.
dziama miałam kilka pomysłów najlepszy to szkółka/ sprzedaż roślin ozdobnych. z bezrobocia mi nie dadzą pieniędzy bo powiedzieli że nie mam doświadczenia:angry:

Śledź to tak dziama średnio ale chodzi za mną takie swojskie siadłe mleczko mmmmmmmmmmmm nieznoszę tych sklepowych a za to np mleka swojskiego ni huhu tylko kartonowe heheh. Muszę przyszłej bratowej zatruć o mleczko mają jej rodzice gospodarę to czasem dostaje się cosik swojskiego

Edit- Ada każdy kiedyś to doświadczenie musi nabyć. Dzis to by wszystkich chcieli ok 25 lat po 2 kierunkach studiów z 10letnim doświadczeniem, czasowych na maxa i to najlepiej za najniższą krajową konowały

Ostatnia edycja:
reklama
dziama my mleko kupujemy od takiej znajomej- ja mogę litrami pić dosłownie- słodkie , kwaśne jakiekolwiek- no i mam twaróg robi pyszny. Bierzemy też od niej jaja - jak ja to nazywam - posrane- i szynki mają fantastyczne- nie to co nawet w najlepszym sklepie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry