• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Zzagubiona ja tez jelp uzywałam :/

Gosia noo ładne cacko :))) my mamy czerwony taki narożnik z naturalnej skóry ale powiem ze na poczatku było ok ale teraz w zime zimno na nim siedziec a w lato nooo moze byc i najchetniej był juz go zmieniła ale estetycznie one sa bardzo fajne

Ilonka jaki rozmiar nosi teraz Jasiek????:cool2:

Truuuskafka uuuu ale humor grzmiący :-D:-D:-D oby szybko przeszło:tak:

ja uciekam z młodym na basen ale ciepło sie tuuu zrobiło i duzo słonca nagle wszyscy na krotki rekaw :szok::szok:

ilonka moje urodzinki 06,01,1988 jak możesz to mnie wpisz.
zagubiona ja prałam w lovelli chyba jak Michał skończył ponad rok to zaczełam juz w zwykłym.może to i drogie proszki ale u mnie np mały miał alergie wiec wolałam dmuchac na zimne żeby mu nie podrażnić skóry zwykłym środkiem

Nadrabiam, pracuję, nadrabiam, pracuję...ale uff wreszcie skończyłam..nadrabiać, bo popracować jeszcze trochę muszę:-p

Ilona mów co chcesz, ale mnie czapeczka się podoba ;)
a maszyna...zajefajna serio, robi wrażenie i do tego działa, full wypas:-D
Katy nonono maszyna godna podziwu, już widzę jakie cudeńka będziesz na niej tworzyć ;)
nawet sobie nie wyobrażam jak ciężko musi być momentami, ale widzę że nie poddajecie się, walczycie, plany są..Super!!
Trzymam kciuki :) jestem pełna podziwu :)
nie czytałam tej kliniki śmierci, zapytam w biblio czy mają:cool2:
Ja polecam Tess Gerritsen empik.com - sklep internetowy z darmową dostawą do salonu=
fajnie pisze i Jodi Picoult też moim zdaniem godna polecenia:tak:
Jane :) leżakujcie i niech wam na powiększenie rodzinki pójdzie ;)
a u mnie..jak widzisz..wścieklizna ..
Łosiczko dziękuję :) w tym miesiącu już zakupiłam torebkę, muszę chwilę przerwy zrobić hehe ale ta okragła torebka chodzi mi po głowie, któregoś dnia się obudzę z myślą że muszę ją mieć i od razu się do ciebie zwrócę :)
powiedz mi jeszcze jakie koszty torebki?:cool2:
łooo too ty wytrwała bestia w cichych dniach:-D niech potem owocnie będzie:-D
Domiśka nic nie klepię, ale ładny masz wykresik :p trzymam kciuki!
Gosiulek też bardzo fajnie czyta mi się książki Picoult :)
Pamela ...sprzedaj trochę @ bo ja czekam czekam..i wściekam się bo zamiast iść do przodu, to stoję w miejscu przez te długaśne cykle..
MałaMi...no cholercia..już ci miałam wysłać trochę słońca naszego..ale ale..zaszło:baffled:
KArolina brawo za olewczy stosunek, tak bedzie zdrowiej dla ciebie i malutkiej ;)
Rozia ulala widzę że humorek dopisuje :cool2: tak trzymać..
Roza zdrówka! Nie daj się!
z rowerem...padłam:-D
Zagubiona ja też jelpa używałam;-)

Witam

Przeczytałam ostatnią stronę i zaraz nadrobię resztę .
Ilonka urodziny mam 18 lipca 1976

Zagubiona ja piorę dla maluszka w białym jeleniu. To nie jest typowo dla dzieci,ale mi poleciła te produkty znajoma pani dermatolog są hipoalergiczne i bardziej delikatne od tych dla dzieci. Ja kupiłam płyn do prania i płukania i powiem Ci że myślę żeby w ogóle się przestawić na pranie w jelonku bo ciuchy są mięciutkie i ładnie pachną.
Mają duży asortyment.
BIA

ten dreft wlasnie tez pisze ze dla maluszkow jest wiec zobaczymy wypralam w nim i plynie do plukania dla maluchow zobaczymy jak mala zareaguje na to wrazie co bedzie sie szukac czegos innego

zagubiona ja na początku prałam w DZIDZIUSIU , ale powiem szczerze ze to nie było za długo, bo jakoś mi sie skonczył a miałam stertę prania i uprałam w normalnym co dla nas prałam i nic mu nie było i juz potem nie kupowałam specjalnego, !!!

Małami 92-98cm, z przewagą na 98cm bo rozmiar rozmiarowi ni równy tak naprawde,no ale jak kupuje to ok 98 lepiej aby było za duże niz za małe !! ;-)

A ja siedzę nad bucikami i mnie kurwica bierze ....... :wściekła/y: zagubiona z jakiego wzoru robiłaś buciki ?????????

reklama
jestem ale chciałam tylko doczytać co tam u was,
muszę za niedługo zacząć się zbierać do wyjścia. Najpierw do koleżanki na mini parapetówkę bo się przeprowadziła niedawno i zaczniemy u niej a potem na miasto wio:tak:
truskafffka tyto mnie zawsze rozbawisz:-D:-D

sorry że wam wszystkim nie odpisze ale tez mi coś posty zjada a zresztą śpieszę się.Miłego wieczoru gwiazdeczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry