• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
A ja wrociłam z basenu mlody pada ale juz po 3 lekcjach kraulem smiga poł basenu :szok:heheheh
zachaczylismy jeszcze galerie po drodze i wlasnie KFC wcinamy :cool2:
aa i zakupiłam sobie sol z aloesu z miąższem :tak::-(:-( podobno pomaga na zrosty,zoładek,i na problemy nerwowe i ogolnie oczyszczający noo troche drogi ale sprubuję a może pomoże :sorry2:

Losiczko Kochana to odpocznij troszkę :tak::tak::tak:albo spacerek :-D u nas tttaka teraz piekna pogoda i tak nagle cieplutko sie zrobiło

Ilonko ok juz teraz wszystko wiem ;-)

Witajcie - dopiero zdolalam usiasc do komputera, rano zwleklam sie z lozka tylko dlatego ze dziecko chcialo sie bawic wiec trzeba bylo ubrac, a zaraz po tym padlam jak piesek pluto i wstalam po 12ej.

Wczoraj wszystko nadrobilam ale nie mam pamieci doskonalej wiec wybaczcie jesli o kims zapomne,

LOSICZKO - slicznosci tworzysz jak cos sobie upatrze to napewno zamowie u Ciebie

SILENE - tule mocno
ROZA - bylam w Londynie bo moj 1szy brat "ksero" bral slub :-)

WIOLA - sliczna cora

KATARINA - ja mialam urodzic sie 1.06 a wyskoczylam wlasnie 26.05 wiec wszystko jest mozliwe
ILONKA - fajnie ze nerki juz daja Ci zyc :-) i tryskasz energia

KATY - nie wiem o jaki zamkniety chodzi bo nie jestem w temacie ale ja zaproszenia nie dostalam, noi 3mam kciuki za Twoje powodzenie w tym cyklu, a co do cichego podkradania kosmetykow i nie tylko, to wiem co czujesz bo sama doznalam i nie znosze takich sytuacji.

POLISIA - super ze masz zielone swiatelko i tez zaciskam &&&&&&&

KAROLCIA - brak slow co do rodzinki, wspolczuje i zycze wytrwalosci, bo chyba nic innego nie doradze ale zobaczysz kiedy urodzi sie Jagodka rozswietli Twoj swiat :-)

ZAGUBIONA - ja pralam w platkach mydlanych i dzidziusiu, bo moj maly jest alergikiem i ma AZS

Przepraszam jesli kogos pominelam ale po tygodniu czasu trudno mi spamietac calosc, wiec wybaczcie prosze za to sciskam Was moooocnooooo.

MALAMI - aloes jest dobry na wszystko.

Ostatnia edycja:
buciki.jpg Na razie jeden, jak Jaś zaśnie to zrobię moze drugi jak nie padnę :-p

Marysia fajnie ze juz jesteś :-)
losiczka dziękuję !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam się i ja
dzisiaj późno bo byłam u Kasi :tak: dostałam w prezencie piękną kartkę jak się ogarne to wrzucę fotkę:)))))
teraz siadam do nadrabiania waszych wpisów

No i jestem moje gwiazdeczki
To od poczatku
Karolcia kochana tak strasznie mi przykro ze sie czepily ciebie te cholerne klopoty i to w czasie kiedy powinnas chodzic z bananem na twarzy caly czas....bardzo trzymam kciuki zeby wszystko wrocilo do normy :tak:
Losiczka no ja sie nie dziwie ze ty kochasz wszystkie maszyny:tak: ty to taka Pani Szpileczka:-D....wychowana miedzy maszynami
Roza no cisnelam tym termometrem bo i tak ten cykl bedzie bez plusa i w polowie zaburzony wiec nie ma sensu:-)
Dominika ja trzymam bardzo mocno kciuki byc moze ze ten castagnus zrobi swoje :tak:
ZZagubiona jak ci mozna porwaic humorek:sorry2:???? Moze karteczka bo na pogaduchy z buteleczka wina nie dam rady wpasc:sorry2:
Sylwia dzieki ze zawsze wrzucasz takie pozytywne historie milo sie je czyta ....z taka nadzieja:tak:
Gosiu ja mam nadzieje ze od skracania to ja dopiero zaczne :-Dmam glowe pelna pomyslow ale musze jeszcze miec troszke kasy na materialy guziki itp
Malami kochana ja bede w pl od 25.04.doo 2.5 kilka dni ale jak ciesza :-D
Roszpunka a ty juz zaczynasz robic generalne porzadki przed porodem??? Moze pomoc???;-)
Ilonka kolejny termin @ to 29.05 :-)
Agnieszka a ty jak sie miewasz???> KUrcze juz 12 tydzien!!!
Truskafffka no taki mam zamiar tylko jeszcze mase rzeczy potrzebuje tutaj znalazlam fajne rzeczyFabric house ornament no. 10 | Flickr - Photo Sharing! .....co do ksiazki dzieki za podpowiedz :tak:bedzie co czytac jak bede w Pl....Gosia tez mi polecala ostatnio ksiazke ...musze je spisac zeby pamietac:-)
Jane no to bedzie niezla zabawa........rzuc tam Rzeszow na kolana :blink:
Marysia zaproszenie wyslane:tak:........sorki ale ciezko ogarnac wszystkich zwlaszcza tych co sa zadziej
Ania ty nadrabiasz tak jak ja:-D........daj znac czy pan P chce ta karteczke na ciaze spozywcza :-D

Katy to już blisko do 25 :-):-):-)

Ja dziś przechodziłam obok pasmanterii i nawet sie zatrzymałam,żeby zerknąć na te wełny i szydełka, ale w końcu się rozmyśliłam... Ale ciągnie mnie :-)

reklama
MArysiu nic nie szkodzi wszystko w porządeczku :tak:
Kasiu ja się wzięłam za nadrabianie ale.......znalazłam fajną włóczkę grubszą i robie teraz torebkę dla ciebie :) fajnie wychodzi jak coś już będe miała to pokaże ci i zobaczysz bo mnie sie wydaje że teraz jest super ;-)
Całuję was wszystkie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry